Facebook Pixel Sportdog.gr | Προκαλεί με τη χλιδή του ο Τζάστιν Μπίμπερ - Τρελαίνει κόσμο το νέο κόκκινο αμάξι του
Άλλα Σπορ
| 2018-07-05 21:59:00

Προκαλεί με τη χλιδή του ο Τζάστιν Μπίμπερ - Τρελαίνει κόσμο το νέο κόκκινο αμάξι του

Sportdog Team
Προκαλεί με τη χλιδή του ο Τζάστιν Μπίμπερ - Τρελαίνει κόσμο το νέο κόκκινο αμάξι του

Με το κλειδί στο χέρι του το παρέδωσε ειδικό φορτηγό.

Εντάξει ως καλλιτέχνης δεν είναι και ο πιο αποδεκτός. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λέει και η ελληνική παροιμία. Ως λάτρης των καλών και ακριβών αυτοκινήτων έχει γούστο, δεν μπορούμε να πούμε.

Αν και τέτοιες εποχές το να συλλέγεις ακριβά αυτοκίνητα θεωρείται πρόκληση. Ο Τζάστιν Μπίμπερ είχε παραγγείλει μία ολοκαίνουργια πολυτελή Lamborghini Aventador, η οποία παραδόθηκε στο θέρετρό του Montage στην Laguna Beach της Καλιφόρνια. Πρόκειται για μία ειδική παράδοση προς τον JB.

Όπως αναφέρει το newsauto.gr, ένα φορτηγό έφτασε έξω από το σπίτι του Justin Bieber με μία κατακκόκινη Lamborghini Aventador S, της οποίας η τιμή υπολογίζεται λίγο πάνω από 500.000$. Η Lamborghini Aventador S διαθέτει έναν V12 κινητήρα που παράγει 740 ίππους.

Χάρη σε κάποιες βελτιώσεις που έγιναν στον κινητήρα, η νέα Aventador S του Bieber μπορεί να κάνει τα 0-100km/h σε μόλις 2,8 δευτερόλεπτα έχοντας τελική ταχύτητα 350 km/h.

Ο Bieber αφού πρώτα κατέγραψε τη διαδικασία με το κινητό του τηλέφωνο και έβγαλε μερικές φωτογραφίες, στη συνέχεια μπήκε μέσα και έκανε την πρώτη του βόλτα. Βέβαια, η στυλιστική του επιλογή με φόρμα, κάλτσα και παντόφλες… όλα τα λεφτά.

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο…

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags