Facebook Pixel Sportdog.gr | H Lamborghini Aventador SVJ το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής στο Ring;
Άλλα Σπορ
| 2018-07-07 16:03:00

H Lamborghini Aventador SVJ το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής στο Ring;

Sportdog Team
H Lamborghini Aventador SVJ το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής στο Ring;

Πήρε πίσω από την Porsche GT2 RS το ρεκόρ του ταχύτερου αυτοκινήτου;

Η Lamborghini Aventador SVJ η οποία είναι στο τελικό στάδιο της εξέλιξής της, λίγο πριν ξεκινήσει η παραγωγή, φέρεται να έχει κάνει χρόνο 6’45” στο Nurburgring. Αν αυτό αληθεύει, η ιταλική μάρκα παίρνει πίσω από την Porsche το ρεκόρ των αυτοκινήτων δρόμου, όπως διαβάζουμε στο drive.gr.

Να θυμίσουμε ότι το ρεκόρ επισήμως σήμερα έχει η 911 GT2 RS με χρόνο 6’47”. Είχε πάρει τα σκήπτρα από την Lamborghini Huracan Performante η οποία είχε κάνει το 2017 6’52”. Κλέβοντας τότε τη δόξα και πάλι από μια Porsche, την 918 Spyder, η οποία είχε γυρίσει το Nordschleife σε 6’57”.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η νέα πιο άγρια έκδοση της Aventador θα κινείται από μια αναβαθμισμένη έκδοση του V12 κινητήρα των 6,5 λίτρων με απόδοση 790-800 άλογα. Αναμένεται και μια σχετική δίαιτα, από στοιχεία εξοπλισμού που αφορούν στην άνεση, επενδύσεις, κ.λπ, προκειμένου να μειωθεί το βάρος. Ενώ πιο επιθετικό θα είναι το αεροδυναμικό κοστούμι, με νέο εμπρός προφυλακτήρα και splitter, πιο επιθετικά μαρσπιέ, διαφορετική διαμόρφωση διαχύτη και εξατμίσεων στο πίσω μέρος, στην ίδια λογική με την Huracan Performante που τις έχει εκατέρωθεν της πινακίδας. Και βέβαια, μια μεγάλη πίσω πτέρυγα η οποία βγάζει μάτι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags