Facebook Pixel Sportdog.gr | Πέθανε ο Sergio Marchionne
Άλλα Σπορ
| 2018-07-25 14:52:00

Πέθανε ο Sergio Marchionne

Sportdog Team
Πέθανε ο Sergio Marchionne

Φτωχότερος είναι ο κόσμος της αυτοκίνησης καθώς όπως έγινε γνωστό ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου FCA, Sergio Marchionne πέθανε σε ηλικία 66 ετών.

Όπως έγινε γνωστό στις αρχές του Ιουλίου ο Marchionne επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για έναν απροσδιόριστο τραυματισμό στον ώμο. Οι φήμες που προέκυψαν από τότε ήταν πολλές κάνοντας λόγο ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος υπέφερε από ένα μεγάλο όγκο στον δεξιό ώμο του και υπέφερε από χρόνιο πόνο, τον οποίο είχε υποβαθμίσει στην καθημερινή του εργασία.

Στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας ήρθαν στη δημοσιότητα τα πρώτα νέα στοιχεία σχετικά με κάποιες επιπλοκές που υπήρχαν στη χειρουργική επέμβαση, με τα διεθνή ρεπορτάζ να αναφέρουν πως είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης, το οποίο τον έριξε σε κώμα και για αυτό το λόγο  αντικαταστάθηκε από το πόστο του Διευθύνοντα Συμβούλου της Fiat Chrysler Automobiles.

Έτσι ο 66χρονος Sergio Marchionne δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει το πρόβλημα αυτό και «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών σε νοσοκομείο της Ελβετίας.

Η παρακαταθήκη που αφήνει ο εκλιπών στον όμιλο FCA είναι δύσκολο να καταγραφεί σε λίγες γραμμές, ωστόσο ήταν αυτός που βοήθησε στην ανάκαμψη της Chrysler το 2009 αλλά και στην συγχώνευση με την Fiat to 2014, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στην προσωπική του ζωή ήταν παντρεμένος με την Manuela Battezatto, έχοντας αποκτήσει και δύο παιδιά. 

Πηγή: autotriti.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags