Facebook Pixel Sportdog.gr | Προς πώληση η Ferrari Enzo του Μίκαελ Σουμάχερ!
Άλλα Σπορ
| 2018-07-27 04:33:00

Προς πώληση η Ferrari Enzo του Μίκαελ Σουμάχερ!

Sportdog Team
Προς πώληση η Ferrari Enzo του Μίκαελ Σουμάχερ!

Η Ferrari Enzo είναι από μόνη της μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση αυτοκινήτου και ειδικά αν ανήκε στον Μίκαελ Σουμάχερ, τότε η αξία της πολλαπλασιάζεται.

Ένα από τα πιο ιστορικά αυτοκίνητα που έχει δημιουργήσει ποτέ η Ferrari, είναι η Enzo. Μόνο και μόνο που φέρει το όνομα του ιδρυτή της μάρκας, Έντσο Φεράρι, αρκεί για να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία! Μια από τις 400 που συνολικά κατασκευάστηκαν ανήκε στον Μίκαελ Σουμάχερ. 
Οι μεγαλύτεροι αγώνες στη Sportingbet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας*. * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις (21+)
Έχει κόκκινο χρώμα Rosso Scuderia σε αμάξωμα και δαγκάνες φρένων, λογότυπα Michael Schumacher σε διάφορα σημεία του εσωτερικού και υπογραφές μεγάλων ονομάτων της Ferrari, αλλά και πιλότων της Formula 1 κάτω από το καπό του κινητήρα. Ο Σουμάχερ, είχε προσθέσει ηλεκτρικά παράθυρα και ηχοσύστημα της Bose στο αυτοκίνητο και συνολικά, έχει «γράψει» 8.363 χιλιόμετρα. 
Το αυτοκίνητο βρίσκεται προς πώληση και αναμένεται να πουληθεί για αρκετά εκατομμύρια ευρώ, όμως η επίσημη τιμή δεν ανακοινώνεται, παρά μόνο στους σοβαρά ενδιαφερόμενους. Η Ferrari Enzo έχει ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα 6.0 λίτρων, με 660 ίππους απόδοση και 657 Nm ροπής. Ολοκληρώνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 3,2 δευτερόλεπτα και φτάνει έως και τα 355 χλμ./ώρα! O Μίκαελ Σουμάχερ, εκτός από τη Ferrari Enzo, είχε στην κατοχή του και την «πολεμική» έκδοση αυτής με αποκλειστικό πεδίο δράσης την πίστα, που ονομάζεται FXX. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags