Facebook Pixel Sportdog.gr | Διάψευση για τη μετακόμιση του Σουμάχερ – Δεν πάει στη Μαγιόρκα
Άλλα Σπορ
| 2018-08-17 16:18:00

Διάψευση για τη μετακόμιση του Σουμάχερ – Δεν πάει στη Μαγιόρκα

Sportdog Team
Διάψευση για τη μετακόμιση του Σουμάχερ – Δεν πάει στη Μαγιόρκα

Η εκπρόσωπος της οικογένειας έβαλες τέλος στις φήμες.

«Η οικογένεια Σουμάχερ δεν σκοπεύει να μετακομίσει στη Μαγιόρκα». Η εκπρόσωπος της οικογένειας του Μίκαελ Σουμάχερ, Σαμπίνε Κεμ, διέψευσε μιλώντας στο ANSA , φήμες και δημοσιεύματα, που ανέφεραν πως ο πρώην πρωταθλητής της F1 θα μετακινηθεί από την Ελβετία στην πόλη Αντρατξ.

Σχετικά με το θέμα υπάρχει και ανακοίνωση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης των Βαλεαρίδων Νήσων, που αναφέρει πως οι δηλώσεις που αποδόθηκαν στην δήμαρχο Κάτια Ρουάρτχ ήταν «λανθασμένες και πιθανώς αποτέλεσμα παρερμηνείας ή παρεξήγησης, ίσως λόγω της μετάφρασης της γλώσσας. Η δήμαρχος του Αντρατξ επιβεβαίωσε ότι η οικογένεια Σουμάχερ αγόρασε ένα σπίτι, αλλά δεν έδωσε καμία πληροφορία για πιθανή μεταφορά της οικογένειας Σουμάχερ στην πόλη μας. Η δήμαρχός μας ποτέ δεν είπε ότι η πόλη μας προετοιμαζόταν να υποδεχθεί την οικογένεια Σουμάχερ».

Η ιστορία ξεκίνησε όταν το ελβετικό περιοδικό L'Illustre ανέφερε την σχετική πληροφορία για μετακόμιση της οικογένειας Σουμάχερ, φιλοξενώντας και δηλώσεις της δημάρχου της Αντρατξ, μίας μικρής πόλης που βρίσκεται νοτιοδυτικά της Μαγιόρκα, όπου η σύζυγος του πρώην πρωταθλητή της F1, Κορίνα Σουμάχερ, έχει αποκτήσει μια πολυτελή κατοικία που ανήκε στον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Μάλιστα το σχετικό δημοσίευμα σημείωνε επίσης ότι η εκλογή της Μαγιόρκα επηρεάστηκε από το γεγονός ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ περνούσε εκεί μεγάλο μέρος των διακοπών του, ενώ ο αδερφός του Ράλφ Σουμάχερ, βρίσκεται εκεί μεγάλο μέρος του χρόνου.

Μετά το ατύχημα που υπέστη στις Άλπεις το Δεκέμβριο του 2013, η σύζυγός του και η εκπρόσωπος της οικογένειας, Σαμπίν Κεμ, είναι εκείνες που διαχειρίζονται όλες τις πληροφορίες που αφορούν τον διάσημο Γερμανό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags