Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι θα είναι το κορυφαίο SUV της Lada
Άλλα Σπορ
| 2018-08-19 15:49:00

Έτσι θα είναι το κορυφαίο SUV της Lada

Sportdog Team
Έτσι θα είναι το κορυφαίο SUV της Lada

Δείτε ποια είναι τα σχέδια του νέου top ρωσικού μοντέλου.

Το project ξεκίνησε τον περασμένο Φεβρουάριο όταν ο Υπεύθυνος design της Lada, Steve Mattin, μαζί με τον Διευθυντή του κέντρου σχεδίασης της εταιρείας στη Μόσχα, Julien Drouard, ζήτησαν από τους φοιτητές του Πολυτεχνείου της Μόσχας να δημιουργήσουν τα δικά τους σχέδια για ένα νέο top μοντέλο της μάρκας, βασισμένα όμως πάνω στη νεότερη «X» σχεδιαστική φιλοσοφία της Lada, όπως αναφέρει το newsauto.gr.

Στη συνέχεια οι φοιτητές, αφού ανάλυσαν το τι θα ζητούν οι μελλοντικοί αγοραστές της μάσκας, επέλεξαν τον τύπο του νέου μοντέλου: SUV. Αμέσως μετά και πάντα σε στενή συνεργασία με το κέντρο σχεδίασης της Lada στη Μόσχα, δημιούργησαν τα τελικά τους σχέδια για το αμάξωμα αλλά και το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Το αποτέλεσμα της 6μηνης δουλειάς τους παρουσιάστηκε πριν λίγες ημέρες στους Steve Mattin και Julien Drouard, οι οποίοι δήλωσαν άκρως ικανοποιημένοι από τις σχεδιαστικές φόρμες και λύσεις των δημιουργιών των φοιτητών. Πλέον, μένει να δούμε ποιο σχέδιο από αυτά θα είναι και αυτό που θα επηρεάσει την εμφάνιση του νέου top SUV της Lada.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags