Facebook Pixel Sportdog.gr | Όλοι βλέπουν Άρη - Τρελάθηκαν με τους κιτρινόμαυρους τα μηχανάκια της AGB
Άλλα Σπορ
| 2018-09-04 06:35:00

Όλοι βλέπουν Άρη - Τρελάθηκαν με τους κιτρινόμαυρους τα μηχανάκια της AGB

Sportdog Team
Όλοι βλέπουν Άρη - Τρελάθηκαν με τους κιτρινόμαυρους τα μηχανάκια της AGB

Υψηλές τηλεθεάσεις καταγράφουν οι Θεσσαλονικείς.

Υψηλότατα νούμερα τηλεθέασης έκανε και το δεύτερο ματς του Άρη, μετά από εκείνο κόντρα στη Λαμία για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας. Συγκεκριμένα πάνω από 1.000.000. τηλεθεατές παρακολούθησαν τον «Θεό του πολέμου» να επικρατεί της ΑΕΛ στο Καυτανζόγλειο με 2-0 την Κυριακή που μας πέρασε.

Βάσει των επίσημων μετρήσεων, το ματς στο Καυτανζόγλειο έφερε και πάλι στην πρώτη θέση την στην ΕΡΤ, καταγράφοντας το μεγαλύτερο μερίδιο με 19,1% τηλεθέαση, το μεγαλύτερο όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας!

Να σημειώσουμε ότι το μερίδιο αυτό μεταφράζεται, πάντα με βάση τα επίσημα στοιχεία σε πάνω από 1.000.000 τηλεθεατές, δείγμα του πόσου εμπορικός είναι ο Άρης.

Αποδεικνύεται λοιπόν πόσο πολύ έλειπαν οι κίτρινοι από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, μια διοργάνωση που δεν έχει την… πολυτέλεια να μην διαθέτει στις τάξεις της ένα σωματείο όπως ο Αρης.

Φυσικά στην υψηλή τηλεθέαση βοηθάει το γεγονός ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει φτιάξει μια ελκυστική ομάδα που αποτελεί πόλο έλξης για το τηλεοπτικό κοινό. Παράλληλα οι εικόνες όπως αυτές που είδαμε την Κυριακή με το σχεδόν κατάμεστο Καυνταζόγλειο, βοηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags