Facebook Pixel Sportdog.gr | Nέο Kia Ceed GT με 204 ίππους
Άλλα Σπορ
| 2018-09-15 13:37:00

Nέο Kia Ceed GT με 204 ίππους

Sportdog Team
Nέο Kia Ceed GT με 204 ίππους

Η Κia μας παρουσιάζει την ισχυρότερη έκδοση του μικρομεσαίου της μοντέλου....

Η 3η γενιά του Ceed παρουσιάστηκε πρόσφατα, με την Kia να εμπλουτίζει συνεχώς τις εκδόσεις του μοντέλου της. Έτσι, στην έκθεση του Παρισιού στις αρχές Οκτωβρίου, εκτός της πρακτικής Shooting Brake version, η φίρμα θα παρουσιάσει και το ισχυρότερο Ceed GT, όπως διαβάζουμε στο newsauto.gr.

Σε επίπεδο αισθητικής το μοντέλο ξεχωρίζει από τη διαφορετική εμπρόσθια μάσκα & προφυλακτήρα, τις 18άρες ζάντες αλουμινίου με τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων και τις διπλές απολήξεις με τον διαχύτη στο πίσω τμήμα. Στην καμπίνα του Ceed GT βρίσκουμε μπάκετ καθίσματα και νέες στιλιστικές λεπτομέρειες που αναδεικνύουν τον σπορτίφ χαρακτήρα του μοντέλου.

Οι άνθρωποι της Kia έχουν επιλέξει πιο σκληρό set up ανάρτησης και το ύψος του αμαξώματος είναι κατά 5 χλστ. χαμηλότερο προκειμένου να βελτιωθούν τα οδηγικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου (αλλαγές έχουμε και στο σύστημα ευστάθειας).

Παράλληλα έχουμε μεγαλύτερα δισκόφρενα στους εμπρός και πίσω τροχούς. Για την κίνηση του Ceed GT φροντίζει ο 1.600άρης τούρμπο βενζινοκινητήρας της εταιρείας (T-GDi) με απόδοση 204 άλογα και 265 Nm ροπής διαθέσιμα από τις 1.500 σ.α.λ. Το εν λόγω μοτέρ συνδυάζεται με στάνταρ 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο ή αυτόματο 7 σχέσεων (σε αυτή την περίπτωση ο οδηγός έχει στη διάθεσή δύο διαφορετικά προγράμματα οδήγησης).

Τα στοιχεία των επιδόσεων του μικρομεσαίου Kia αναμένονται προς τα τέλη του έτους ταυτόχρονα με το ευρωπαϊκό του λανσάρισμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags