Facebook Pixel Sportdog.gr | Fiat Fullback Cross concept: Από τα αλώνια στα σαλόνια
Άλλα Σπορ
| 2018-09-24 08:28:00

Fiat Fullback Cross concept: Από τα αλώνια στα σαλόνια

Sportdog Team
Fiat Fullback Cross concept: Από τα αλώνια στα σαλόνια

Βάρος στην χλιδή έδωσε η Fiat Professional στην διεθνή έκθεση επαγγελματικών οχημάτων στο Ανόβερο...

To pick up της Fiat δέχθηκε τις περιποιήσεις της Garage Italia Customs με στόχο τα αυξημένα επίπεδα πολυτέλειας και χλιδής. Οι αλλαγές ξεκινούν από το εξωτερικό με το αμάξωμα να συνδυάζει το πράσινο μεταλλικό χρώμα με το χρώμα του μπρούτζου, σύμφωνα με όσα αναφέρει το newsauto.gr.

Το τελευταίο δίνει το “παρόν” στις κολώνες, την οροφή αλλά και τους καθρέπτες του Fullback Cross , με τις ζάντες αλουμινίου να έχουν βαφτεί σε μαύρο χρώμα και τα χερούλια στις πόρτες να έχουν χρωμιωθεί. Αυτά που έχουν αλλάξει και κάνουν βέβαια και τη μεγάλη διαφορά στην συγκεκριμένη έκδοση αφορούν στο εσωτερικό του Fullback Cross.

Η Garage Italia Customs χρησιμοποίησε καφέ δέρμα που έχει δεχτεί ειδική κατεργασία παλαίωσης για ένα πιο retro look, το οποίο καλύπτει τα καθίσματα και τα προσκέφαλα, αλλά και ένα μέρος από τις πόρτες και το ταμπλό. Στον τομέα των μηχανικών μερών δεν έχουμε κάποια αλλαγή με το turbodiesel μοτέρ των 2,4 λίτρων να συνεχίζει να αποδίδει 180 ίππους και 43 περίπου κιλά ροπής.

Από ό,τι καταλαβαίνουμε, ανάλογα και με τις αντιδράσεις του κοινού, το συγκεκριμένο concept της Fiat δεν αποκλείεται να περάσει και στην παραγωγή σε περιορισμένο αριθμό, ως μια κορυφαία έκδοσης από πλευράς εξοπλισμού και πολυτέλειας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags