Facebook Pixel Sportdog.gr | Είσαστε έτοιμοι για τη νέα BMW Z4 Coupe;
Άλλα Σπορ
| 2018-09-26 15:10:00

Είσαστε έτοιμοι για τη νέα BMW Z4 Coupe;

Sportdog Team
Είσαστε έτοιμοι για τη νέα BMW Z4 Coupe;

Λίγες εβδομάδες μετά την παρουσίασή της η νέα BMW Ζ4 μπαίνει στο στόχαστρο των ψηφιακών σχεδιαστών που μας δίνουν μια εικόνα για το πώς θα μπορούσε να είναι μια coupe έκδοση έχοντας ως πρότυπο την Z3 M Coupe.

 

Οι ιδιόμορφες αναλογίες της BMW Z3 M Coupe ήταν και η μεγάλη της επιτυχία καθώς αποτέλεσαν το λόγο για τον οποίο το κουπέ της BMW έγινε ένα κλασικό μοντέλο. Σήμερα, λίγες μόλις εβδομάδες μετά την επίσημη έλευση της νέας Z4 ο σχεδιαστής Rain Prisk που μας έχει απασχολήσει αρκετές φορές με ευφάνταστες ψηφιακές απεικονίσεις επάνω σε πειραγμένα project διαφόρων μοντέλων, ανέβασε στην σελίδα του στο facebook μια coupe εκδοχή της Ζ4.

Είναι σαφές πως πηγή έμπνευσης αποτέλεσε η Ζ3 Μ Coupe καθώς στο σχέδιό του η Ζ4 Coupe έχει ακριβώς τις ίδιες shooting brake αναλογίες. Η εικόνα είναι άκρως εντυπωσιακή καθώς το μοντέλο που απεικονίζεται είναι προφανώς μια Z4 M Coupe με εξαιρετικά μυώδη σιλουέτα.

Πάντως οι πιθανότητες να δούμε κάτι τέτοιο και στην πραγματικότητα είναι εξαιρετικά περιορισμένες. Σε αντίθεση με την δίδυμη Toyota Supra που θα είναι αποκλειστικά coupe η BMW δεν έχει δείξει μέχρι στιγμής την παραμικρή διάθεση να δημιουργήσει και μια διαφορετική εκδοχή της Ζ4 πέραν της roadster.

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags