Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτή είναι η νέα Porsche Panamera GTS!
Άλλα Σπορ
| 2018-10-17 08:42:00

Αυτή είναι η νέα Porsche Panamera GTS!

Sportdog Team
Αυτή είναι η νέα Porsche Panamera GTS!

Με απόδοση ισχύος 460 ίππων, η GTS έκδοση της Panamera έρχεται από το νέο έτος για να μεγαλώσει τη γκάμα των εκδόσεων του μοντέλου της Porsche.

 

Με 4λιτρο twin-turbo κινητήρα V8 κάτω από το εμπρός καπό και απόδοση 460 ίππους (20 περισσότερους από το προκάτοχο μοντέλο) και PDK 8 σχέσεων για τη μετάδοση, η Panamera GTS θα κάνει ντεμπούτο το 2019 προκειμένου να αποτελέσει άλλη μια πρόταση για τους πελάτες της Porsche στην κατηγορία των sport premium μοντέλων. Η κίνηση θα μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς, βοηθώντας την επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα να γίνεται σε μόλις 4,1 δευτερόλεπτα.

Η τελική ταχύτητα του μοντέλου είναι 292 χλμ./ώρα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στη συγκεκριμένη έκδοση η αερανάρτηση ανήκει στο βασικό εξοπλισμό. Μεγαλύτεροι είναι και οι δίσκοι των φρένων εμπρός και πίσω, ενώ τη sport διάθεση συμπληρώνουν και τα εμφανισιακά στοιχεία που ξεχωρίζουν τη GTS από τις υπόλοιπες εκδόσεις της Panamera που θα διατεθεί και στο αμάξωμα της Sport Turismo, με τα αυτοκόλλητα και τις ζάντες ελαφρού κράματος 20 ιντσών. Μαύρη αλκαντάρα καλύπτει σχεδόν όλες τις επιφάνειες στην καμπίνα των επιβατών, ενώ τη διαφορά κάνουν και οι λεπτομέρειες από αλουμίνιο.

Πηγή: newsauto.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags