Facebook Pixel Sportdog.gr | Η νέα Toyota Corolla sedan ντεμπουτάρει στην Κίνα
Άλλα Σπορ
| 2018-11-30 13:03:00

Η νέα Toyota Corolla sedan ντεμπουτάρει στην Κίνα

Sportdog Team
Η νέα Toyota Corolla sedan ντεμπουτάρει στην Κίνα

Η Toyota ανακοίνωσε ότι το νέας γενιάς σεντάν της μοντέλο, Corolla, είναι καθόλα έτοιμο.

Το κόμπακτ διαστάσεων σεντάν θα βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής των επισκεπτών της Έκθεσης, καθώς αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα της Toyota, τόσο θεσμικά, όσο και εμπορικά, όπως αναφέρει το newsauto.gr.

Προς το παρόν η ιαπωνική φίρμα δεν έχει ανακοινώσει περισσότερα στοιχεία, αλλά μέχρι στιγμής αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η 8 γενιάς Corolla sedan θα μοιράζεται την πλατφόρμα TNGA (Toyota New Global Platform), ενώ και τα μηχανικά μέρη θα είναι όμοια με αυτά της πεντάθυρης έκδοσης.

Πιο αναλυτικά, η Corolla sedan θα είναι διαθέσιμη με ένα συμβατικής τεχνολογίας μηχανικό σύνολο, τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης 1,2 λίτρων με απόδοση 116 ίππων, ενώ τη γκάμα θα συμπληρώνουν δύο υβριδικά σύνολα. Πρόκειται για τον βενζινοκινητήρα 1,8 λίτρων, που συνδυάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ συνδυαστικής ισχύος 122 ίππων καθώς και για ένα νέο δίλιτρο κινητήρα, ο οποίος συνεργάζεται επίσης με ηλεκτροκίνητα αποδίδοντας συνολικά 180 ίππους.

Οι παραπάνω κινητήρες θα συνδυάζονται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, είτε με το νέο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων (CVT). Τις προδιαγραφές της Toyota Corolla sedan, θα συμπληρώσει μια ευρεία τεχνολογική γκάμα εξοπλισμού ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα πλήρες πακέτο συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags