Facebook Pixel ΤΟΥΟΤΑ: Διέρρευσε η εικόνα του!
Άλλα Σπορ
| 2019-01-05 14:10:00

Ιδού το αληθινό πρόσωπο της Supra! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ιδού το αληθινό πρόσωπο της Supra! (ΦΩΤΟ)

Τέλειο!

TOYOTA: Αυτός πιθανότατα δεν είναι ο τρόπος με τον οποίο η Toyota θα ήθελε να δείτε για πρώτη φορά την ολοκαίνουρια Supra του 2020, αλλά να που έγινε τελικά. Οι άνθρωποι του φόρουμ Supra MKV κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την πιο αποκαλυπτική εικόνα μέχρι στιγμής του πολυαναμενόμενου σπορ αυτοκινήτου της Ιαπωνίας, σύμφωνα με το newsauto.gr.

Βλέποντας εδώ ακριβώς πριν εκφορτωθεί από φορτηγό, η Supra του 2020 αποκαλύπτει το μπροστινό μέρος με πολλά στοιχεία από το FT-1. Ναι, η Toyota παρέμεινε σταθερή όσον αφορά το σχεδιασμό του ολοκαίνουριου Supra και χρησιμοποίησε το FT-1 Concept ως πηγή έμπνευσης. Αυτό πάντως είναι το πρόσωπο της Supra που θα δείτε στο δρόμο – ελπίζουμε σε μεγάλο βαθμό. Οι προβολείς έχουν παρόμοιο σχήμα με εκείνους του πρωτότυπου, όπως επίσης και το εκτεταμένο ρύγχος.

Ωστόσο, το κάτω μέρος του προφυλακτήρα έχει διαφορετικό σχεδιασμό με τρεις εισόδους αέρα αντί για δύο – αυτός στο κέντρο δεν υπήρχε στο concept. Οι αεραγωγοί στα εξωτερικά άκρα των προβολέων έχουν επιζήσει, αλλά είναι λιγότερο εντυπωσιακοί από ό, τι στο FT-1. Πίσω, οι εντυπωσιακές λεπτομέρειες σχεδίασης περιλαμβάνουν το γλυπτό καπό (χωρίς το διαφανές πάνελ του πρωτότυπου), την οροφή με τις δυο κούρμπες, τις μαύρες κολόνες τύπου Α όπως και τα μαύρα καπάκια στους καθρέφτες. Όπως κι εσείς, είμαστε πολύ ανυπόμονοι να δούμε το υπόλοιπο του αυτοκινήτου, αν και δεν περιμένουμε μεγάλες εκπλήξεις σε σύγκριση με το FT-1 Concept, δεδομένου ότι τα πλάνα κατασκοπείας ήταν ήδη πολύ κατατοπιστικά. Το επίσημο ντεμπούτο θα πραγματοποιηθεί στο Auto Show του Ντιτρόιτ το 2019 περίπου ένα μήνα από σήμερα (14 Ιανουαρίου είναι η press day).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags