Facebook Pixel Alfa Romeo: Έρχεται νέο μοντέλο!
Άλλα Σπορ
| 2019-01-04 11:18:00

Πλησιάζει! Η Alfa Romeo ετοιμάζει την επόμενη GTV

Sportdog Team
Πλησιάζει! Η Alfa Romeo ετοιμάζει την επόμενη GTV

Η Alfa Romeo αρχίζει να ανοίγει τα χαρτιά της...

Alfa Romeo: Η νέα GTV θα βασίζεται στην πλατφόρμα Giorgio που ήδη χρησιμοποιείται από τις Giulia και Stelvio όμως εδώ η ιταλική φινέτσα θα έχει ακόμα πιο έντονο αισθητικό αντίκτυπο καθώς μιλάμε για ένα εντυπωσιακό coupe. Μια πολύ πιθανή εκδοχή της σιλουέτας της GTV μας δίνει ο γνωστός για τις ψηφιακές τους απεικονίσεις, Andrei Avarvarii  και είμαστε σίγουροι πως οι περισσότεροι από εσάς θα επιθυμούσαν η τελική εικόνα να είναι πολύ κοντά σε αυτό που βλέπουμε.

Πρακτικά μιλάμε για μια διθυρη Giulia η οποία θα παρουσιαστεί αρχικά σαν coupe μέσα στο 2021 ενώ την επόμενη χρονιά αναμένεται και η ανοιχτή εκδοχή της ως GTV Spider. Το πιο πιθανό σενάριο θέλει την GTV σαν ανταγωνιστή της BMW 4, του Audi A5 και της Mercedes C-Class Coupe κάτι που σημαίνει πως θα ξεφεύγει από τα κλασικά όρια των 2+2 coupe προσφέροντας περισσότερο χώρο για τους πίσω.

Τα μηχανικά μέρη θα προέρχονται επίσης από την Giulia οπότε αναμένονται και αντίστοιχες εκδόσεις πετρελαίου και βενζίνης όμως οι φήμες θέλουν την GTV να είναι μόνο πισωκίνητη και όχι τετρακίνητη όπως η Giulia. Πάντως οι περισσότεροι αγωνιούν για την GTV QV που θα χρησιμοποιεί τον 2.9 V6 κινητήρα ο οποίος όμως θα συνδυάζεται και με υβριδικό σύστημα. Οι πληροφορίες μιλούν για μια απόδοση της τάξης των 530 ίππων η οποία για μικρό διάστημα θα μπορεί να φθάνει έως και τους 600 ίππους. Επιπλέον η παρουσία του υβριδικού συστήματος αναμένεται αν προσφέρει και τη δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης με αυτονομία 50 χιλιομέτρων.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags