Facebook Pixel Toyota: Έτοιμάζουν το MR2
Άλλα Σπορ
| 2018-12-19 09:14:00

Το ετοιμάζουν! Έτσι θα μοιάζει το Toyota MR2 (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Το ετοιμάζουν! Έτσι θα μοιάζει το Toyota MR2 (ΦΩΤΟ)

Η Toyota Supra επιστρέφει...

Toyota: Η εταιρεία σχεδιάζει περισσότερα σπορ αυτοκίνητα και φήμες υπαινίσσονται μια αναβίωση για το αγαπημένο Toyota MR2. Η εταιρεία θα μπορούσε να φέρει πίσω το συμπαγές κουπέ με τη βοήθεια της Subaru, λένε οι αναφορές.

Αυτό είναι το όνειρο του καλλιτέχνη Esa Mustonen για ένα φουτουριστικό MR2. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός αθλητικού αυτοκινήτου για το έτος 2025 – απότομες, κομψές γραμμές, επιθετικό αμάξωμα και σημασία στη λεπτομέρεια.

Ο Mustonen δεν προτείνει το τι θα μπορούσε να κρύβει από κάτω, αλλά με βάση τις αναφορές, υποθέτουμε ότι θα ήταν κάποιο είδος υβριδικού κινητήρα. Η Toyota αυτή τη στιγμή εργάζεται σε έναν ισχυρότερο κινητήρα 2,4 λίτρων για το επόμενο GT86 / BRZ, οπότε, το νέο MR2 θα μπορούσε θεωρητικά να πάρει μια εκ των υστέρων υβριδική εκδοχή.

“Συνεργάστηκα με τον David Ovide στο πρώτο μοντέλο”, σημειώνει ο Mustonen. “Αλλά μετά την πρακτική μου στη Genesis, έμαθα τόσο πολλά που αισθάνθηκα ότι θα ήταν καλύτερο να δοκιμάσω τις νέες μου γνώσεις πάνω στο δικό μου μοντέλο, έτσι προχώρησα μόνος μου”. Δυστυχώς, αυτό το Toyota MR2 είναι απλώς ένα concept. Η Toyota δεν επιβεβαίωσε οτιδήποτε, ούτε έδωσε την παραμικρή ιδέα με τι θα μπορούσε να μοιάζει το νέο MR2. Αλλά αν η εταιρεία κινηθεί έξυπνα, θα λάβει το μήνυμα από το πρωτότυπο του Mustonen – το οποίο είναι εκπληκτικό.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags