Facebook Pixel Mazda: Θα φτιάξουν σπορ αμάξι;
Άλλα Σπορ
| 2019-01-20 11:17:00

Mazda: Θέλουν διακαώς σπορ μοντέλο!

Sportdog Team
Mazda: Θέλουν διακαώς σπορ μοντέλο!

H Mazda επίσημα δεν είναι διατεθειμένη να παρουσιάζει ένα σπορ μοντέλο...

Mazda: Από το μυαλό του CEO της ιαπωνικής εταιρίας ωστόσο φαίνεται πως δεν περνά ούτε στιγμή που να μην φαντάζεται κάτι τέτοιο.

Ο Akira Marumoto, διευθύνων σύμβουλος της ιαπωνικής εταιρίας επιθυμεί διακαώς να δει ένα σπορ αυτοκίνητο στην γκάμα της Mazda, πόσο μάλλον αν αυτό φέρει και τα διάσημα αρχικά RX που θα υποδηλώνουν παράλληλα και την επιστροφή του περιστροφικού κινητήρα στην δράση.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, αν και το παραπάνω σενάριο είναι ένα πόθος για αυτόν αλλά και για όσους εργάζονται στην εταιρία του, προς το παρόν δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα.

“Είναι ένα όνειρο για όλους εδώ στην Mazda”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Marumoto σε συνέντευξή του στο Automotive News και πρόσθεσε: “Αλλά το επιχειρηματικό περιβάλλον στο οποίο είμαστε τώρα δεν μας επιτρέπει να αρχίσουμε να κατασκευάζουμε περιστροφικούς κινητήρες αμέσως. Ένα από τα καθήκοντά μου είναι να δημιουργήσω αυτό το περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορούμε να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα. Βεβαίως, αυτό είναι ακραίο.”

Το πρωτότυπο Mazda RX-Vision που βλέπετε στις οθόνες σας είναι το μοντέλο που έχει κατά νου ο Marumoto και αν όλα πάνε καλά με τα σχέδιά του για αύξηση των πωλήσεων της Mazda, ειδικά στην ευρωπαϊκή αγορά, τότε δεν αποκλείεται να το δούμε στην παραγωγή γρηγορότερα από όσο φανταζόμασταν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags