Facebook Pixel Sportdog.gr | Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα η νέα BMW Z4;
Άλλα Σπορ
| 2019-01-07 10:24:00

Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα η νέα BMW Z4;

Sportdog Team
Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα η νέα BMW Z4;

Δείτε πόσο θα κοστίζει το γερμανικό ρόουντστερ.

Τον Μάρτιο θα ξεκινήσει η διάθεση στη χώρα μας της νέας γενιάς της BMW Z4, όμως η ελληνική αντιπροσωπεία της μάρκας ανακοίνωσε από σήμερα τις τιμές της. 

Η 3η γενιά της BMW Z4 αποτελεί προϊόν συνεργασίας μεταξύ της βαυαρικής μάρκας και της Toyota, έχοντας πολλά κοινά με την επερχόμενη νέα Toyota Supra.

Σχεδιαστικά, το νέο μοντέλο διαθέτει ένα όμορφο αμάξωμα με μακρύ καπό και δυναμικούς προφυλακτήρες. Παράλληλα, στη νέα Z4 επιστρέφει η υφασμάτινη ανοιγόμενη οροφή που διέθετε και η 1η γενιά του μοντέλου, έναντι της μεταλλικής ανοιγόμενης στη 2η γενιά.

Εσωτερικά, το γερμανικό ρόουντστερ μπορεί να φιλοξενήσει αποκλειστικά δύο επιβάτες, έχοντας ένα ταμπλό με σπορτίφ σχεδίαση, από το οποίο δεν λείπουν τα στοιχεία τεχνολογίας όπως ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων και η μεγάλη οθόνη αφής στο κέντρο της κονσόλας για το σύστημα πολυμέσων.



Στους κινητήρες της, η αποκλειστικά πισωκίνητη BMW Z4 θα διαθέτει την έκδοση sDrive20i, με 2λιτρο TwinPower Turbo μοτέρ βενζίνης 197 ίππων, αλλά και την έκδοση sDrive30i με το ίδιο μοτέρ με αναβαθμισμένη ισχύ 258 ίππων.

Στην κορυφή της γκάμας συναντούμε την Z4 M40i, η οποία διαθέτει 3λιτρο 6κύλινδρο TwinPower Turbo κινητήρα βενζίνης 340 ίππων, που προσφέρει 0-100 km/h σε 4.6 sec.



Επιπλέον των παραπάνω, η κορυφαία επιλογή της νέας BMW Z4 διαθέτει σπορ ανάρτηση με ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ, M Sport φρένα και πίσω διαφορικό, ενώ η κατανομή βάρους βρίσκεται στο 50:50 μεταξύ εμπρός και πίσω άξονα.

Από πλευράς τιμής, το κόστος στη χώρα μας για τη νέα BMW Z4 sDrive20i έχει διαμορφωθεί στα 56.300 ευρώ. Η Z4 sDrive30i κοστίζει 66.350 ευρώ, ενώ η πιο σπορ M40i έχει κόστος 91.550 ευρώ.

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags