Facebook Pixel Mercedes: Αυτή είναι η νέα CLA!
Άλλα Σπορ
| 2019-01-20 13:49:00

Διαρροή: Αυτή είναι η νέα Mercedes CLA (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Διαρροή: Αυτή είναι η νέα Mercedes CLA (ΦΩΤΟ)

Τρομερό αυτοκίνητο!

Mercedes: Παρότι η επίσημη αποκάλυψη της νέας Mercedes CLA έχει προγραμματιστεί για σήμερα το βράδυ, ένα site από την Αυστραλία έσπασε το εμπάργκο και έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του μοντέλου, όπως αναφέρει το newsauto.gr.

Η 2η γενιά του μικρομεσαίου 4πορτου κουπέ της Mercedes, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, σχεδιαστικά εξελίσσει τις γραμμές της υπάρχουσας CLA και με επιτυχία τις προσαρμόζει πάνω στη σχεδιαστική φιλοσοφία της νέας γενιάς της A-Class, ώστε να μας φέρει και πάλι ένα πολύ ελκυστικό νέο μοντέλο.

Παράλληλα, από πλευράς διαστάσεων, σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες που διέρρευσαν από την Αυστραλία (το link της είδησης στη συνέχεια σβήστηκε για ευνόητους λόγους…), η νέα CLA έχει μεγαλώσει στις διαστάσεις της όντας 48 χλστ. πιο μακριά από την τωρινή και 53 χλστ. πιο πλατιά. Το ύψος της έχει μειωθεί κατά 2 χλστ.

Με βάση μάλιστα τα παραπάνω νούμερα, αναμένουμε καλύτερους χώρους στο εσωτερικό της, το οποίο εφαρμόζει όπως είναι λογικό, το ίδιο εντυπωσιακό ταμπλό με αυτό της νέας A-Class, στο οποίο ξεχωρίζει το διπλό πάνελ οθονών για τον πίνακα οργάνων και το σύστημα πολυμέσων μπροστά από τον οδηγό.

Από εκεί και πέρα, στο πεδίο των κινητήρων η CLA θα ντεμπουτάρει σήμερα στα πλαίσια της Έκθεσης CES του Λας Βέγκας στην έκδοση 250, με τον 2λιτρο turbo κινητήρα βενζίνης των 224 ίππων και με στάνταρ τετρακίνηση 4Matic.

Φυσικά, αναμένουμε η γκάμα της να πλαισιωθεί με όλα τα μοτέρ της νέας Mercedes A-Class, μεταξύ των οποίων και τον νεότερο 1.400άρη turbo κινητήρα βενζίνης των 136 και 163 ίππων.

Περισσότερα για τη νέα Mercedes CLA θα σας μεταφέρουμε αργότερα μέσα στην ημέρα, μετά την επίσημη παρουσίαση του νέου μοντέλου στο Λας Βέγκας.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags