Facebook Pixel Porsche: Σε επίπεδο εμφάνισης η κορυφαία Γερμανίδα διατηρεί τα χαρακτηριστικά
Άλλα Σπορ
| 2019-01-24 11:17:00

H Porsche αποκαλύπτει την 911 Cabriolet (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
H Porsche αποκαλύπτει την 911 Cabriolet (ΦΩΤΟ)

Η Posrche μας δείχνει και την Cabriolet εκδοχή του μοντέλου.

Porsche: Σε επίπεδο εμφάνισης η κορυφαία Γερμανίδα διατηρεί τα χαρακτηριστικά που γνωρίσαμε στην κουπέ έκδοση της 911, τόσο στο εμπρός, όσο και  στο πίσω μέρος.

Έτσι, η μοναδική διαφορά εντοπίζεται στην τοποθέτηση της υφασμάτινης οροφής, η οποία μπορεί να ανοίξει ή να κλείσει σε 12 δευτερόλεπτα και σε ταχύτητες άνω των 50 km/h. Για να εξασφαλίσει τη μέγιστη άνεση των επιβατών, η Porsche έχει ενισχύσει τη μαλακή οροφή με ενσωματωμένα «τόξα» μαγνησίου ώστε να μην επηρεάζεται στις υψηλές ταχύτητες, ενώ όταν αυτή είναι κατεβασμένη, ο ανεμοθραύστης που είναι πίσω εξαλείφει τους στροβιλισμούς.

Κατά το λανσάρισμα του μοντέλου, η 911 Cabriolet είναι διαθέσιμη στις εκδόσεις Carrera S & Carrera 4S. Και στις δύο περιπτώσεις για την κίνηση φροντίζει ένας 3λιτρος Twin-Turbo βενζινοκινητήρας με 450 άλογα & 530 Nm ροπής. Το εν λόγω μοτέρ εξασφαλίζει μια τελική της τάξης των 306 Km/h & επιτάχυνση 0-100 σε 3,7 sec (304 Km/h & 3,6 0-100 για την τετρακίνητη έκδοση). Η Porsche αναφέρει πως η 911 Cabriolet μπορεί να εξοπλιστεί και με σύστημα ενεργών αναρτήσεων για πρώτη φορά (πιο σκληρές αντιστρεπτικές και μικρότερη απόσταση από το έδαφος), κάτι που συνεπάγεται καλύτερα οδηγικά χαρακτηριστικά.

To λανσάρισμα του μοντέλου θα ξεκινήσει στην Ευρώπη την Άνοιξη, με τις τιμές του να τοποθετούνται πάνω από τα 100.000 ευρώ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags