Facebook Pixel Sportdog.gr | Έκπληξη! Αυτό είναι το νέο Peugeot 208 - Σάλος με τη φωτογραφία που διέρρευσε - Δείτε το!
Άλλα Σπορ
| 2019-01-15 18:48:00

Έκπληξη! Αυτό είναι το νέο Peugeot 208 - Σάλος με τη φωτογραφία που διέρρευσε - Δείτε το!

Sportdog Team
Έκπληξη! Αυτό είναι το νέο Peugeot 208 - Σάλος με τη φωτογραφία που διέρρευσε - Δείτε το!

Η δεύτερη γενιά του 208 απαθανατίστηκε χωρίς καμουφλάζ, λίγες εβδομάδες πριν από την επίσημη παρουσίασή της.

Μαζί με την πέμπτη γενιά του Clio, η δεύτερη γενιά του Peugeot 208 είναι η πιο αναμενόμενη γαλλική καινοτομία του 2019. To 208 II θα λανσαριστεί στο κοινό στις αρχές Μαρτίου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης και οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες θα κυκλοφορήσουν τον Φεβρουάριο. Αν δεν είναι παγίδα η φωτό -που είναι μάλλον απίθανο-, το αυτοκίνητο έκανε πρόωρη εμφάνιση στο web με αυτό το στιγμιότυπο που δημοσιεύτηκε από τoν ιταλικό ιστότοπο Carblogitalia.

Η εικόνα του γαλλικού σουπερμίνι είναι αρκετά φλου, αλλά ακόμη κι έτσι δίνει μια καλή άποψη για το σχεδιασμό του αυτοκινήτου. Το πρώτο 208 θα μπορούσε να το επικρίνει κάποιος για την ιδιαίτερα στρογγυλεμένη εμφάνισή του, αλλά το νέο δείχνει πολύ πιο μυώδες. Αυτό που προκαλεί έκπληξη στο εμπρός μέρος είναι η παρουσία ενός μεγάλου «στόματος», το οποίο δημιουργεί ασφαλώς σύνδεση με το παλιό μοντέλο, αλλά είναι μια αισθητική προσέγγιση που είχε εγκαταλειφθεί πρόσφατα από τους σχεδιαστές της Sochaux.

H νέα μάσκα, η οποία ενσωματώνει το σήμα και την πινακίδα κυκλοφορίας δείχνει πως έχει χαμηλώσει. Το πλέγμα της γρίλιας που φαίνεται να είναι στο χρώμα του σώματος, θα μπορούσε να αφορά την ηλεκτρική έκδοση του 208. Οι προβολείς φαίνονται αρκετά… χοντροί, ενώ η Peugeot μας είχε συνηθίσει σε λεπτότερα φανάρια. Όπως και στο 508, τα φώτα συνδέονται με κάθετες «σπάθες» LED. Για το προφίλ, υποθέτουμε ότι τα πίσω φτερά έχουν ελαφρώς διογκωθεί (αλλά λιγότερο απ’ ό,τι στο Clio), ενώ μια φαρδιά πίσω κολόνα δίνει την απαραίτητη δυναμικότητα.

Ευτυχώς για το τμήμα επικοινωνίας της Peugeot, που φανταζόμαστε ότι ήδη θα βρίσκεται σε συνάντηση έκτακτης ανάγκης για τη διαρροή, το αυτοκίνητο διατηρεί ακόμα πολλά μυστικά, περιλαμβανομένης της καμπίνας του από την οποία περιμένουμε πολλά...



Πηγή: drive.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags