Facebook Pixel Nissan Micra: Νέος κινητήρας που αξίζει να δεις!
Άλλα Σπορ
| 2019-02-26 16:03:00

Αναθεωρημένη γκάμα κινητήρων για το Nissan Micra

Sportdog Team
Αναθεωρημένη γκάμα κινητήρων για το Nissan Micra

Στις εκθέσεις βρίσκεται το αναβαθμισμένο Nissan Micra.
 

Nissan Micra: Νέος κινητήρας που αξίζει να δεις!

Η Nissan παρουσίασε πριν μερικές μέρες τις νέες εκδόσεις κινητήρα και εξοπλισμού του σουπερμίνι Micra και αυτή την περίοδο η εγχώρια αντιπροσωπεία ανακοίνωσε τον πλήρη τιμοκατάλογο του μοντέλου, όπως αναφέρει το drive.gr.

Πιο αναλυτικά, το Nissan Micra απέκτησε πιο αποδοτικούς κινητήρες, νέο αυτόματο κιβώτιο Xtronic και εμπλουτισμένες εκδόσεις εξοπλισμού. Η γκάμα κινητήρων αποτελείται από τρεις βενζινοκίνητες εκδόσεις και μία πετρελαιοκίνητη. Την βάση της βενζινοκίνητης γκάμας καταλαμβάνει ο 3κύλινδρος ατμοσφαιρικός του 1,0 λίτρου με απόδοση 71 ίππους και 9,7 kgm ροπή, και ακολουθείται από τον 3κύλινδρο 1.0 IG-T που αποδίδει 100 ίππους και 16,3 kgm ροπή. Στην κορυφή της βενζινοκίνητης γκάμας συναντάμε τον 3κύλινδρο 1.0 DIG-T των 117 ίππων και των 18,3 kgm ροπής (20,4 kgm σε λειτουργία overboost).

Στην πετρελαιοκίνητη γκάμα βρίσκουμε τον γνωστό 4κύλινδρο 1.5 dCi που αποδίδει 90 ίππους και 22,4 kgm ροπή. Όλες οι εκδόσεις συνδυάζονται με 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, εκτός από την ισχυρή βενζινοκίνητη που διαθέτει 6άρι. Επιπλέον, η γκάμα του Micra εμπλουτίστηκε και με αυτόματο κιβώτιο CVT Xtronic που μπορεί να συνδυαστεί μόνο με τον 1.0 IG-T 100 PS, ενώ όσοι επιλέξουν έκδοση με τον 1.0 DIG-T των 117 ίππων θα πρέπει να γνωρίζουν ότι εξοπλίζεται με σπορ ανάρτηση χαμηλώματος (-10 mm) και νέο σύστημα διεύθυνσης.

Τα επίπεδα εξοπλισμού είναι τέσσερα, Energy, Acenta, N-Connecta και Techna, και παρουσιάζουν εμπλουτισμό στα χαρακτηριστικά άνεσης, όπως για παράδειγμα το αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων και τα πίσω ηλεκτρικά παράθυρα στις δύο πλουσιότερες εκδόσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags