Facebook Pixel Sportdog.gr | Η Toyota Supra TRD Concept δείχνει πραγματικά εντυπωσιακή
Άλλα Σπορ
| 2019-02-11 14:53:00

Η Toyota Supra TRD Concept δείχνει πραγματικά εντυπωσιακή

Sportdog Team
Η Toyota Supra TRD Concept δείχνει πραγματικά εντυπωσιακή

Λίγες εβδομάδες μετά την επίσημη αποκάλυψη της νέας Toyota Supra το αγωνιστικό τμήμα TRD παρουσιάζει τις πρώτες ψηφιακές φωτογραφίες μίας βελτιωμένης έκδοσης.

Η νέα Supra TRD Concept παρουσιάστηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Toyota Racing Development και δείχνει μία διαφορετικής αισθητικής προσέγγιση, που ίσως παρουσιαστεί στο άμεσο μέλλον. Σκοπός του όλου εγχειρήματος είναι να παρέχει στους νέους ιδιοκτήτες της Supra μία πιο «επιθετικής» εμφάνισης λύση, κάνοντας το ιαπωνικό κουπέ πιο άγριο σε όψη.

Βασικά στοιχεία του νέου body kit είναι η τοποθέτηση νέων εμπρός σπόιλερ, τα οποία θα βοηθήσουν στην επίτευξη της κάθετα παραγόμενης δύναμης (downforce), ενώ και οι μεγαλύτερες πλαϊνές ποδιές θα μπορούν να χαμηλώσουν το κέντρο βάρους. Βελτιωμένη αναμένεται να είναι και η αεροδυναμική, όπως και η ροή του αέρα, λόγω και των πλευρικών εισαγωγών, ενώ δεν λείπουν οι προσθήκες στον πίσω προφυλακτήρα, η μεγαλύτερη αεροτομή και οι νέες σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών με ελαστικά Michelin Pilot Sport 4 S.

Η Supra TRD Concept δεν περιλαμβάνει κάποιες μηχανικές αλλαγές. Έτσι κάτω από το καπό βρίσκουμε τον εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα των 3,0 λίτρων, ο οποίος προέρχεται από την BMW, με απόδοση 340 ίππους και 51,0 kgm, συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και φυσικά κινεί τους πίσω τροχούς.

Πηγή: newsauto.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags