Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι θα είναι η νέα Alfa Romeo GTV;
Άλλα Σπορ
| 2019-03-05 11:25:00

Έτσι θα είναι η νέα Alfa Romeo GTV;

Sportdog Team
Έτσι θα είναι η νέα Alfa Romeo GTV;

Η Alfa Romeo έχει υποσχεθεί κάτι εντελώς καινούργιο στην έκθεση της Γενεύης – και ελπίζουμε αυτό να είναι η νέα επικείμενη GTV Coupe.

Σύμφωνα με τον Berj Alexanian, διευθυντής επικοινωνίας της FCA στη Βόρεια Αμερική, η Alfa είναι «ενθουσιασμένη που δείχνει στον καθένα μια γεύση από το τι θα ακολουθήσει στον κόσμο της ιταλικής πολυτέλειας».

Η αναγγελία της ημερομηνίας κυκλοφορίας για το 2021 σημαίνει ότι λογικά θα ενημερωθούμε για το νέο αυτοκίνητο, είναι καιρός να εμφανιστεί το πρώτο πρωτότυπο. Η νέα GTV θα βασιστεί στην πλατφόρμα «Giorgio» που ήδη χρησιμοποιείται αποτελεσματικά τόσο στη Giulia όσο και στη Stelvio, ντυμένη εδώ με ένα επιθυμητό διθέσιο αμάξωμα που απεικονίζεται με την έμπνευση του σχεδιαστή Andrei Avarvarii.

Θα δείτε το νέο coupe – ουσιαστικά μια δίθυρη σπορ Giulia – στους εκθεσιακούς χώρους το 2021, σύμφωνα πάντα με τις πηγές μας. Θα ξεκινήσει πρώτα ως coupe, με την έκδοση Spider να ακολουθεί περίπου 18 μήνες αργότερα το 2022/23. Αυτό αντικατοπτρίζει την επίσημη επιβεβαίωση το καλοκαίρι του 2018 από τον τότε διευθύνοντα σύμβουλο Sergio Marchionne, ο οποίος είχε αποκαλύψει πως η GTV θα επιστρέψει δικίνητη ή τετρακίνητη. Δυστυχώς λίγες εβδομάδες μετά ο Marchionne πέθανε.

Σημειώστε επίσης την επιβεβαίωση ότι το νέο σπορ αυτοκίνητο θα έρθει με κατανομή βάρους 50:50. Η νέα Alfa GTV του 2021 θα είναι σαφώς καλύτερη από την τελευταία GTV, η οποία ήταν προσθιοκίνητη και δεν διέθετε την απαραίτητη ακρίβεια, σύμφωνα με τους δοκιμαστές της. Θα υπάρξει GTV χαμηλότερης ισχύος πιο προσιτή σε τιμή; Την προηγούμενη φορά υπήρξε δυνατότητα επιλογής από τετρακύλινδρους, V6 ή Twin Spark κινητήρες. Τώρα; Αναμείνατε τον 2.9 V6 ο οποίος με την αρωγή ενός μικρού ηλεκτροκινητήρα θα προσεγγίσει τους 600 ίππους! Σημειώστε πως θα υπάρχει και μια μικρή αυτονομία της τάξης των 50 km στην αμιγώς EV λειτουργία.

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags