Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα δούμε και Bugatti Divo Roadster;
Άλλα Σπορ
| 2019-02-23 09:22:00

Θα δούμε και Bugatti Divo Roadster;

Sportdog Team
Θα δούμε και Bugatti Divo Roadster;

Η τρέχουσα γκάμα της Bugatti περιλαμβάνει δύο μοντέλα, τη Chiron και τη Divo – ή τρία, εάν προσμετράτε τη Chiron Sport ως ξεχωριστό μοντέλο.

Σε αρκετές περιπτώσεις, οι ιθύνοντες της Bugatti επιβεβαίωσαν ότι πολλά νέα μοντέλα βρίσκονται μπροστά τους. Και ενώ πρόσφατα έγινε σαφές ότι δεν πρόκειται να κατασκευάσουν SUV, δεν έχει ειπωθεί τίποτα για το πιθανό τετράθυρο coupe που πιστεύεται ότι έχει καταγραφεί ήδη στη λίστα των ανακοινώσεων από πέρυσι.

Συνεπώς, δεν γνωρίζουμε ακόμα τίποτα για το τι έχουν αποθηκεύσει στους υπολογιστές τους. Την περασμένη εβδομάδα, φούντωσαν εκ νέου φήμες σχετικά με ένα νέο hypercar με την επιβλητική τιμή των 16 εκατομμυρίων ευρώ. Πιστεύεται πως έχει ανακοινωθεί από τον πρώην πρόεδρο του ομίλου VW, Ferdinand Piech, σύμφωνα με αναφορές, για το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης του 2019. Όταν επικοινωνήσαμε με την Bugatti, πήραμε την αποστομωτική απάντηση «δεν σχολιάζουμε φήμες και εικασίες».

Πιθανώς τις φήμες σχετικά με το φερόμενο hypercar ενέτεινε ο RainkPrisk ο οποίος οραματίστηκε την speedster έκδοση της Divo. Το αποτέλεσμα είναι αρκετά επιθετικό, καθώς ο συνολικός σχεδιασμός έχει ακονιστεί περαιτέρω, σε σημείο μάλιστα να παραπέμπει περισσότερο σε μακρινό πρωτότυπο ή κάποια ιδιαίτερη παραγγελία από κάποιον εξαιρετικά πλούσιο πελάτη. Ενώ η Divo Roadster δείχνει ως ένα μακρόπνοο σενάριο, πιθανότατα πιο σύντομα θα δούμε μια ανοικτή Chiron στο μέλλον. Δεν μπορούμε να μάθουμε δυστυχώς τι διέταξε ο ταλαντούχος δόκτορας Piech…

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags