Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέα Porsche 911 Turbo σε “κοινή” θέα, χωρίς καμουφλάζ
Άλλα Σπορ
| 2019-02-23 12:53:00

Νέα Porsche 911 Turbo σε “κοινή” θέα, χωρίς καμουφλάζ

Sportdog Team
Νέα Porsche 911 Turbo σε “κοινή” θέα, χωρίς καμουφλάζ

Σχεδόν έτοιμη είναι η νέα γενιά της Porsche 911 Turbo, που αναμένεται να αποκαλυφθεί επίσημα στο κοινό μέσα στο 2019. 

Για εκείνους που δεν κρατούνται η φωτογραφία που ακολουθεί απεικονίζει την νέα 911 Turbo χωρίς καμουφλάζ, στη γραμμή παραγωγής!

Το καλοκαίρι που μας πέρασε πήραμε μια πρώτη γεύση από τη νέα γενιά της 911 Turbo με κατασκοπικές φωτογραφίες τόσο της coupe όσο και της cabrio έκδοσης. Ο καιρός για την επίσημη παρουσίαση των δύο μοντέλων έχει όμως αρχίσει να έρχεται όλο και πιο κοντά και αυτό δείχνει και η χωρίς καμουφλάζ φωτογραφία που σας παραθέτουμε.

Θα μπορούσε να είναι και μια καλοστημένη teaser φωτογραφία από την ίδια την Porsche, κάτι που δεν αποκλείεται, αφού αναρτήθηκε από κάποιον κύριο Todd Schleicher ενθουσιώδη θαυμαστή και κάτοχο Porsche. Ο συγκεκριμένος κύριος που ανάρτησε την ακόλουθη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, φαίνεται πως έχει πρόσβαση στο εργοστάσιο της Porsche στο Zuffenhausen με τη νέα γενιά του διάσημου μοντέλου των Γερμανών να βρίσκεται στην γραμμή παραγωγής του εργοστασίου..

Όπως και να έχει εμάς μας δίνεται η ευκαιρία να πάρουμε μια πολύ καλή εικόνα από το πίσω μέρος της νέας δημιουργίας των Γερμανών που παρουσιάζεται με σαφώς πιο “πολεμική” διάθεση από τις μέχρι τώρα εκδόσεις που έχουν παρουσιαστεί και ξεχωρίζει κυρίως από την αεροτομή αλλά και την πιο έντονη σχεδίαση των τετραγωνισμένων διπλών απολήξεων του συστήματος εξαγωγής. Εντυπωσιακό είναι και το χρώμα του μοντέλου που αποτελεί λογικά νέα προσθήκη στην διαθέσιμη χρωματική παλέτα.

Δυστυχώς δεν υπάρχει φωτογραφία του εμπρός μέρους για να το συγκρίνουμε με εκείνο της υπάρχουσας γενιάς που βλέπετε στην πάνω φωτογραφία. Ας μείνει όμως και κάτι στην φαντασία, τουλάχιστον προς το παρόν.

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags