Facebook Pixel Bentley: Μεγάλο και εντυπωσιακό coupe!
Άλλα Σπορ
| 2019-03-17 09:56:00

H νέα Bentley Continental GT από την Startech

Sportdog Team
H νέα Bentley Continental GT από την Startech

H γερμανική Startech που γιορτάζει φέτος 20 χρόνια λειτουργίας έχει την δική της άποψη για το πώς μπορεί να είναι η νέα Bentley Continental GT, την οποία και αποκάλυψε στο κοινό δίνοντας στην δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες.

Bentley: Μεγάλο και εντυπωσιακό coupe!

Η νέα Continental GT είναι ήδη από μόνη της ένα μεγάλο και εντυπωσιακό coupe και εταιρίες σαν την γερμανική Startech έρχονται να κάνουν τα πράγματα ακόμη πιο εντυπωσιακά και γοητευτικά για τους λάτρεις της Bentley που θέλουν να προσθέσουν ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες δυναμισμού και χλιδής, όπως γράφει στο newsauto ο Θοδωρής Ξύδης.

ξεκινώντας από το εξωτερικό η πρόταση της Startech ξεχωρίζει από την ανθρακονημάτινη αεροτομή που έχει προστεθεί στον εμπρός προφυλακτήρα και τον διατρέχει από άκρη σε άκρη. Ένας διαχύτης από το ίδιο υλικό κάνει την εμφάνισή του στο πίσω μέρος, την στιγμή που οι απολήξεις της αυθεντικής εξάτμισης έχουν δεχτεί κεραμική επίστρωση. Στον πορτμπαγκάζ έχει τοποθετηθεί μια μικρή και διακριτική αεροτομή από ανθρακονήματα, τα οποία κάνουν την εμφάνισή τους και στα καλύμματα των καθρεπτών. Η εικόνα εξωτερικά ολοκληρώνεται από τις ζάντες της Startech με τα διπλά μπράτσα με την διάστασή τους να ανέρχεται στις 22 ίντσες.

Και αν στο αμάξωμα της Coninental GT έχουν προστεθεί οι απαραίτητες δόσεις διακριτικού δυναμισμού, η καμπίνα του βρετανικού coupe έχει ακολουθήσει έναν σαφώς πιο εκκεντρικό και χλιδάτο δρόμο ως προς την διακόσμησή της.

Το υψηλής ποιότητας δέρμα με το χαρακτηριστικό μοτίβο ντύνει κυριολεκτικά ολόκληρη την καμπίνα της Continental GT και στο κάτω μέρος (από το ύψος του κεντρικού τούνελ και κάτω), ενώ από το ίδιο υλικό είναι ακόμη και τα πατάκια. Το ίδιο μοτίβο, με μεγάλα τετράγωνα μπλοκ, έχουν ακολουθήσει και οι ανθρακονημάτινες επενδύσεις που έχουν αντικαταστήσει τις ξύλινες στο ταμπλό και κάνουν την εμφάνισή τους και στο κεντρικό τούνελ για ένα πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Στα μηχανικά μέρη οι βελτιώσεις έχουν κρατηθεί στο ελάχιστο αφού βλέπουμε αποστάτες για τις ζάντες αλλά και ένα κιτ χαμηλώματος για τις αναρτήσεις που φέρνει την Continental GT 25 χλστ. πιο κοντά στο έδαφος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags