Facebook Pixel Toyota Corolla: Στην Ελλάδα η νέα έκδοση.
Άλλα Σπορ
| 2019-03-31 12:43:00

Στην Ελλάδα η νέα Toyota Corolla - Πού ορίστηκε η τιμή της

Sportdog Team
Στην Ελλάδα η νέα Toyota Corolla - Πού ορίστηκε η τιμή της

Σε ανακοίνωση τιμών για όλες τις εκδόσεις κινητήρα και εξοπλισμού της νέας Corolla προχώρησε η ελληνική αντιπροσωπεία της Toyota.

Toyota Corolla: Στην Ελλάδα η νέα έκδοση.

Σε ανακοίνωση τιμών για όλες τις εκδόσεις κινητήρα και εξοπλισμού της νέας Corolla προχώρησε η ελληνική αντιπροσωπεία της Toyota, όπως αναφέρει στο drive.gr ο Παναγιώτης Πανάγος.

Πιο αναλυτικά, η δωδέκατη γενιά του δημοφιλούς μικρού οικογενειακού προσφέρεται σε 5θυρο hatchback, 4θυρο Sedan και στο πρακτικότερο 5θυρο Touring Sports, με τις εκδόσεις κινητήρα να ποικίλουν ανάλογα το αμάξωμα.

Η γκάμα κινητήρων της Corolla Hatchback διαθέτει τρεις επιλογές, μία αποκλειστικά βενζινοκίνητη και δύο υβριδικές. Η βασική είναι με τον 1.2 D-4T των 116 ίππων και οι υβριδικές με θερμικό κινητήρα 1,8 και 2,0 λίτρων, απόδοσης 122 και 180 ίππων αντίστοιχα.

Για την Corolla Sedan υπάρχουν δύο επιλογές. Η μία είναι υβριδική με θερμικό κινητήρα 1,8 λίτρων και συνδυαστική ισχύ 122 ίππων και η άλλη με τον αναβαθμισμένο ατμοσφαιρικό 1.6 βενζίνης και απόδοσης 132 ίππων. Η υβριδική συνδυάζεται αποκλειστικά με CVT κιβώτιο και η βενζινοκίνητη με 6άρι χειροκίνητο ή αυτόματο CVT. Η Touring Sports προσφέρεται μόνο με τις υβριδικές επιλογές στα 1,8 και 2,0 λίτρα, που συνδυάζονται αποκλειστικά με το CVT κιβώτιο.

Οι εκδόσεις εξοπλισμού είναι εφτά και από την βασική Live υπάρχουν αρκετά χαρακτηριστικά άνεσης και ασφάλειας, όπως 7 αερόσακοι μαζί με αυτόν για τα γόνατα του οδηγού, Toyota Safety Sense, Cruise Control και Speed Limiter, προβολείς LED, σύστημα πολυμέσων με έγχρωμη οθόνη αφής 8”, κλιματισμό, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες κ.α.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags