Facebook Pixel Mercedes GLS: Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες!
Άλλα Σπορ
| 2019-04-29 11:05:00

Διέρρευσαν οι πρώτες επίσημες εικόνες της νέας Mercedes GLS!

Sportdog Team
Διέρρευσαν οι πρώτες επίσημες εικόνες της νέας Mercedes GLS!

Λίγο πριν το επίσημο ντεμπούτο της στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, διέρρευσαν στο διαδίκτυο οι πρώτες επίσημες εικόνες της νέας Mercedes GLS.

Mercedes GLS: Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες!

Πρόκειται για τη νέα γενιά του κορυφαίου SUV της γερμανικής μάρκας που θα τεθεί αντιμέτωπο με την επίσης νέα X7 της BMW.

Σχεδιαστικά, η νέα GLS αποκτά την πιο πρόσφατη σχεδιαστική φιλοσοφία της Mercedes έχοντας περισσότερες καμπύλες από πριν, μια τεραστίων διαστάσεων μάσκα, αλλά και ένα εντελώς κάθετο πίσω μέρος, με μακρόστενα φώτα και λωρίδες χρωμίου, όπως αναφέρει το newsauto.gr.

Από πλευράς διαστάσεων, το μεταξόνιο θα αυξηθεί περαιτέρω σε σχέση με αυτό της προηγούμενης GLS και θα φθάσει στα 3,137 μέτρα (+60 χλστ.), όντας έτσι πιο μακρύ σε σχέση με αυτό της X7 (3.104 χλστ.). Έτσι, στο εσωτερικό της η νέα Mercedes GLS θα προσφέρει ακόμη πιο άνετους χώρους για έως και 7 επιβάτες.

Σχεδιαστικά, η καμπίνα προτάσσει τον hi-tech χαρακτήρα του μεγαλύτερου Mercedes SUV, με τις δύο οθόνες μπροστά από τον οδηγό να έχουν το ανώτερο δυνατό μέγεθος. Παράλληλα, εντύπωση προκαλεί το πλήθος των αεραγωγών πάνω στην κεντρική κονσόλα.

Στους κινητήρες, αναμένουμε μοτέρ που θα έχουν «ήπια» υβριδική τεχνολογία συνδυάζοντας έναν 6κύλινδρο κινητήρα βενζίνης ή diesel με μια 48-volt μπαταρία. Στην κορυφή των επιλογών θα υπάρξει φυσικά AMG έκδοση με twin-turbo V8 μοτέρ 4.0 lt.

Περισσότερα για νέα Mercedes GLS θα γνωρίζουμε κατά την επίσημη αποκάλυψή της, η οποία αναμένεται να γίνει λίγο πριν το ντεμπούτο της στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης στις 17 του μήνα.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags