29/04/19 - 09:10

Πότε έρχεται στην Ευρώπη το Jeep Gladiator

Το όχημα που σηματοδοτεί την επιστροφή της Jeep στην κατηγορία των ανοιχτών φορτηγών...

Sportdog Team
Πότε έρχεται στην Ευρώπη το Jeep Gladiator
693views 0shares

Έγινε το μοντέλο με τις καλύτερες πωλήσεις στις Η.Π.Α. μόλις κυκλοφόρησε. Το Jeep Gladiator έρχεται στην Ευρώπη και η είσοδός του στην αγορά θα πραγματοποιηθεί, με ένα event στο San Martino di Castrozza της Ιταλίας μεταξύ 12 και 14 Ιουλίου, όπως αναφέρει το newsauto.gr.

Η εκδήλωση έχει σκοπό να θα δώσει στους οπαδούς, τους ιδιοκτήτες και τους πιθανούς πελάτες της Jeep την ευκαιρία να δουν προσεκτικά το Gladiator. Στη συνέχεια, θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις του, την επόμενη χρονιά, στην περιοχή EMEA (Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική). Όσο για την Αγγλία η παραγωγή με το τιμόνι στα δεξιά δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Όπως θυμάστε το Gladiator παρουσιάστηκε στο Auto Show του Λος Άντζελες το 2018 και συναρμολογείτε στο Toledo του Ohio. Τα στοιχεία, που το κάνουν να ξεχωρίζει είναι: Λειτουργικότητα, ευελιξία, ικανότητα ρυμούλκησης και πολύ καλές εκτός δρόμου δυνατότητες. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Gladiator έχει μια τιμή εκκίνησης 29.828 ευρώ (33.545 δολάρια) ή 4.979 ευρώ (5.600 δολάρια) παραπάνω από το βασικό Wrangler. Αρχικά, οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να το αποκτήσουν μόνο με τον κινητήρα Pentastar V6 3.600 κ.εκ. (285 ίππων). Ωστόσο, το 2020, το ελαφρύ ανοιχτό φορτηγό θα προσφέρεται και με πετρελαιοκίνητο μοτέρ V6 3.000 κ.εκ. 260 ίππων.

Τόσο η Jeep όσο και η Mopar θα έχουν και άλλες εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες στο 2019 Camp Jeep της Ιταλίας, συμπεριλαμβανομένου και του ειδικού μοντέλου Wrangler Rubicon 1941. Παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης και διαθέτει πολλά αξεσουάρ, που ενισχύουν τις off-road ικανότητές του αλλά και την εμφάνιση του. Έχει την μεγαλύτερο ύψος, snorkel, rock rails (προστατευτικά για πέρασμα στα βράχια) προστατευτικά στις πόρτες και στο ρεζερβουάρ, ειδική εμφάνιση, ράγες οροφής και άλλα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ