Facebook Pixel Sportdog.gr | Βελτιωμένο Dodge Challenger από την Liberty Walk (ΦΩΤΟ)
Άλλα Σπορ
| 2019-05-06 09:29:00

Βελτιωμένο Dodge Challenger από την Liberty Walk (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Βελτιωμένο Dodge Challenger από την Liberty Walk (ΦΩΤΟ)

Πλήρες bodykit, ζάντες και αερανάρτηση για το αμερικανικό muscle car.
 

H ιαπωνική Liberty Walk, γνωστή για τα υπερβολικά bodykit που τοποθετεί σε σπορ μοντέλα διαφόρων κατασκευαστών, παρουσίασε ένα αισθητικό πακέτο για το Dodge Challenger.

Το αμερικανικό muscle car το οποίο βρίσκεται στην παραγωγή από το 2008 και έκτοτε έχει σημειώσει πάνω από 580.000 πωλήσεις, απέκτησε τις γνωστές προσθήκες των φτερών της Liberty Walk που είναι βιδωμένες στο αμάξωμα. Η αεροδυναμική προέκταση του εμπρός προφυλακτήρα σχεδόν αγγίζει το έδαφος ενώ η μεγαλύτερη αεροτομή θα μπορούσαμε να πούμε πως ταιριάζει με τον χαρακτήρα του μοντέλου.

Οι μαύρες ζάντες 20" φορούν ελαστικά Pirelli P Zero τα οποία είναι φαρδύτερα στον πίσω άξονα, με τα μετατρόχια να έχουν επίσης μεγαλώσει. Τέλος, η αερανάρτηση δίνει τη δυνατότητα στο μοντέλο να χαμηλώνει, επιτυγχάνοντας το look που βλέπουμε στις φωτογραφίες με το υπερβολικό καμπέρ των τροχών.

Για εκείνους που ενδιαφέρονται να μεταμορφώσουν το Dodge Challenger με τα εξαρτήματα της Liberty Walk, το συνολικό κόστος του bodykit είναι $5.780, με την αερανάρτηση να κοστίζει επιπλέον $7.900 και τους τροχούς $1.000.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags