Facebook Pixel Sportdog.gr | Ford: Ετοιμάζει ηλεκτρικό crossover με βάση τη Mustang!
Άλλα Σπορ
| 2019-05-21 10:17:00

Ford: Ετοιμάζει ηλεκτρικό crossover με βάση τη Mustang!

Sportdog Team
Ford: Ετοιμάζει ηλεκτρικό crossover με βάση τη Mustang!

Το ηλεκτρικό crossover που έχει εμπνευστεί από τη Ford Mustang, θα πρέπει λογικά να κάνει το ντεμπούτο του αργότερα φέτος...

Η αυτοκινητοβιομηχανία επιβεβαίωσε ότι το ηλεκτρικό crossover θα παρουσιαστεί αργότερα μέσα στο έτος ενώ στη συνέχεια θα κυκλοφορήσει το 2020. Η εταιρεία δεν είπε πολλά για το μοντέλο, αλλά η αυτοκινητοβιομηχανία έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι το crossover θα διαθέτει αυτονομία που θα προσεγγίζει τα 483 km.

Εάν η εταιρεία είναι σε θέση να το επιτύχει αυτό, το crossover θα είναι σε θέση να κερδίσει το Tesla Model X 100D το οποίο προσφέρει 474 km πριν την φόρτιση. Ο αντιπρόεδρος ηλεκτρικών οχημάτων της Ford, Sherif Marakby, δήλωσε στο παρελθόν ότι “το να βάλουμε ένα φορτιστή μέσα στο αυτοκίνητο δεν είναι αρκετό προκειμένου να συμβάλει στην προώθηση της βιωσιμότητας των ηλεκτρικών οχημάτων”, έτσι ανασχεδιάζουμε όλο το concept για να διασφαλίσοιυμε ότι η κίνηση θα έχει μια ευρύτερη αποδοχή στην πράξη».

Εκτός από το να μιλάμε για το ηλεκτρικό crossover, η Ford παρείχε μερικές ακόμη λεπτομέρειες για το ηλεκτρικό F-150 που επιβεβαιώθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα. Η επόμενη γενιά όπως όλα δείχνουν παρότι θα παρουσιαστεί το 2020 δεν θα υιοθετήσει κάποια μορφή ηλεκτροκινητήρα. Το ηλεκτρικό φορτηγό είναι ακόμα μακριά. Σύμφωνα με την Ford μας χωρίζει ακόμη απόσταση από ένα τέτοιο όχημα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags