Facebook Pixel Sportdog.gr | Vettel αντί Hamilton στη Mercedes;
Άλλα Σπορ
| 2019-05-18 10:41:00

Vettel αντί Hamilton στη Mercedes;

Sportdog Team
Vettel αντί Hamilton στη Mercedes;

Σε συνέχεια της αποκάλυψης περί… συζήτησης της Mercedes με τον Lewis Hamilton σχετικά με το ενδεχόμενο αυτός να πάρει μεταγραφή στη Ferrari, η κουβέντα ήρθε και στο διάδοχό του!

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου στο περιθώριο του Grand Prix της Βαρκελώνης, ο επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της γερμανικής μάρκας, Toto Wolff, έχρισε ως πιθανό αντικαταστάτη του αν ο Βρετανός αποφάσιζε να γίνει κάτοικος Μαρανέλο, τον… Sebastian Vettel!

«Γιατί να μην ενδιαφερθούμε για τον Sebastian; Νομίζω πως πρέπει να δεχθούμε πως υπάρχουν 6 ή 7 οδηγοί στο grid, που έχουν την ικανότητα και την εξυπνάδα, ώστε να αξίζουν να οδηγήσουν ένα μονοθέσιο ικανό να κατακτήσει τον τίτλο. Δύο εξ αυτών είναι στη δική μας ομάδα κι αυτό ελπίζω να συνεχιστεί για πάντα. Όμως υπάρχουν και κάποιοι ακόμα οδηγοί τους οποίους απολαμβάνεις να βλέπεις. Και ο Sebastian είναι σίγουρα ανάμεσά τους», είπε ο Wolff.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συζητιέται το σενάριο… «ανταλλαγής» των δύο σύγχρονων αστέρων της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ωστόσο, αυτή τη φορά έρχεται σε μία περίοδο που οι δύο πλευρές βρίσκονται σε εκ διαμέτρου αντίθετη κατάσταση.

Από τη μία ο Hamilton έφτασε τους πέντε παγκόσμιους τίτλους, έχει πολλές ελπίδες να τους κάνει φέτος έξι μιας και η Mercedes κυριαρχεί έχοντας κάνει πέντε συνεχόμενα 1-2 ενώ έχει συμβόλαιο και για το 2020.

Από την άλλη ο Vettel, διανύει την πέμπτη του σεζόν στο Μαρανέλο αλλά πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρο, πως ούτε φέτος θα καταφέρει να επαναφέρει τη Scuderia στην κορυφή.

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags