Facebook Pixel Sportdog.gr | Η πρώτη επίσημη εικόνα του νέου Kia XCeed (ΦΩΤΟ)
Άλλα Σπορ
| 2019-06-11 09:33:00

Η πρώτη επίσημη εικόνα του νέου Kia XCeed (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Η πρώτη επίσημη εικόνα του νέου Kia XCeed (ΦΩΤΟ)

Η Kia παρουσιάζει σήμερα την πρώτη φωτογραφία του ολοκαίνουργιου XCeed που θα αποκαλυφθεί πλήρως αργότερα τον Ιούνιο.

Το ξεχωριστό στιλ του νέου Kia XCeed παραπέμπει σε κουπέ σχήμα και αποτελεί προϊόν του Ευρωπαϊκού Κέντρου Σχεδιασμού της μάρκας στη Φρανκφούρτη υπό την καθοδήγηση του Gregory Guillaume, Αντιπροέδρου Σχεδιασμού για την Kia Ευρώπης, όπως αναφέρει το newsauto.gr.

Η μεγαλύτερη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος και η υψηλότερη θέση οδήγησης δημιουργούν μια πιο σπορ αίσθηση από ένα παραδοσιακό SUV. Παράλληλα προσφέρεται μια βελτιωμένη ορατότητα προς τα έξω σε σχέση με ένα συμβατικό οικογενειακό hatchback.

Με πιο συναισθηματική και δυναμική σχεδίαση από τα μεγαλύτερα ανταγωνιστικά μοντέλα, το νέο Kia XCeed θα είναι σε θέση πάραυτα να προσφέρει συγκρίσιμα επίπεδα εσωτερικών χώρων για τους επιβάτες και τις αποσκευές ανάμεσα στα πιο δημοφιλή SUV της ευρωπαϊκής αγοράς.

Ο Emilio Herrera, Διευθύνων Σύμβουλος της Kia Europe, σχολιάζει: «Ο σπορ σχεδιασμός και ο χαρακτήρας του νέου Kia XCeed το καθιστούν πιο επιθυμητό από πολλά ψηλότερα και μεγαλύτερα SUV. Τα προσφέρει χωρίς υποχωρήσεις και  συμβιβασμούς στην ευελιξία, συνδυάζοντας  την  έξυπνη διαχείριση της καμπίνας  και του αποθηκευτικού χώρου ενός SUV σε ένα πιο σπορ αμάξωμα με πιο συμπαγή άποψη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags