Facebook Pixel Sportdog.gr | Μια μοναδική Bugatti Chiron πωλείται για € 4,25 εκατ.
Άλλα Σπορ
| 2019-06-22 15:07:00

Μια μοναδική Bugatti Chiron πωλείται για € 4,25 εκατ.

Sportdog Team
Μια μοναδική Bugatti Chiron πωλείται για € 4,25 εκατ.

Έχει μόλις 23 km στο οδόμετρο και έχει υποστεί την… περιποίηση του οίκου Mansory.
 

Αν έχετε € 4.25 εκατ. πρόχειρα στο συρτάρι (άντε και στην τράπεζα) και δεν ξέρετε τι να τα κάνετε, μπορείτε να αγοράσετε την πιο ξεχωριστή Bugatti Chiron που υπάρχει.

Η Mansory, η γνωστή γερμανική εταιρεία που εξειδικεύεται στο να εξελίσσει πολυτελή αυτοκίνητα ανέλαβε να… αναμορφώσει οπτικά και μια Bugatti Chiron.  Η εταιρεία από το Brand ανασχεδίασε το σώμα της Chiron με χρήση ανθρακονημάτων τα οποία εκτός από αισθητική αποτελούν και μια αεροδυναμική παρέμβαση, ενώ άλλαξε και στο σύστημα εξάτμισης.

Σημαντικές αλλαγές, σχεδιαστικές, έχουμε και στο εσωτερικό, εκεί όπου η φιλοσοφία του οίκου Mansory ξεδίπλωσε όλο το… ταλέντο της.
Για πολλούς το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να φαντάζει έως και υπερβολικό, όμως αυτή είναι ούτως ή άλλως η προσέγγιση που ήθελε η εταιρεία όταν δημιουργούσε την το Bugatti Chiron Centuria.

Το αυτοκίνητο βγαίνει προς πώλησε ως «μεταχειρισμένο» αφού έχει στο οδόμετρό του 23 χιλιόμετρα στην τιμή των € 4,25 εκατ. συμπεριλαμβανομένου του φόρου. Δεν είναι και τόσο φθηνό, όμως έχοντας την υπογραφή του συγκεκριμένου οίκου μπορεί να θεωρηθεί ως μοναδικό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags