Facebook Pixel Sportdog.gr | Ακόμα πιο δυνατή η Mercedes-AMG A45!
Άλλα Σπορ
| 2019-06-23 16:41:00

Ακόμα πιο δυνατή η Mercedes-AMG A45!

Sportdog Team
Ακόμα πιο δυνατή η Mercedes-AMG A45!

Οι 421 ίπποι που έχουν ανακοινωθεί ως η υψηλότερη ισχύς της A45 από την Mercedes-AMG, όπως φαίνεται θα είναι «λίγοι» για τη συνέχεια της εξέλιξης του κινητήρα.

Τα «σκήπτρα» για το δυνατότερο 4κύλινδρο δίλιτρο μοτέρ, τα έχει δικαιωματικά ο νέος (με κωδικό Μ139) κινητήρας που θα εφοδιάζει την A45 AMG και την αντίστοιχη CLA. Οι 421 ίπποι, είναι η μεγαλύτερη απόδοση που καταγράφεται για εργοστασιακό δίλιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα. Βλέπετε το αφήγημα όσων επιμένουν για το μοτέρ του Mitsubishi Lancer Ecolution FX-440, καταρρίπτεται από το γεγονός πως το συγκεκριμένο μοντέλο ήταν μια περιορισμένης παραγωγής (στις 40 μονάδες) έκδοση που αφορούσε μόνο την αγορά της Μεγ. Βρετανίας. Ακόμα και εκείνο το μοτέρ όμως, με τους 19 επιπλέον ίππους, θα είναι συγκριτικά πιο αδύναμο μπροστά σε ότι θα ετοιμάσει η AMG για να εφοδιάσει την κορυφαία έκδοση της A-Class και της CLA στο μέλλον.

Ο επικεφαλής του τμήματος εξέλιξης των κινητήρων AMG, Ralph Illenberger, διαβεβαιώνει πως από το Μ139 μπορούμε να περιμένουμε πολλά στο μέλλον και φυσικά, ακόμα πιο δυνατή έκδοση που θα μας εκπλήξει με την απόδοσή της. Αφήνοντας υπόνοιες πως το μοτέρ μπορεί να δουλέψει και με ακόμα υψηλότερη πίεση υπερπλήρωσης από τα 2,1 bar της πιο δυνατής έκδοσης, ο Illenberger κάνει λόγο για δυνατότητες που θα ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Υπάρχει ακόμα πολύ περιθώριο για να εξαντληθούν οι δυνατότητες του νέου αυτού κινητήρα και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τις μας επιφυλάσσει η Mercedes-AMG για το μέλλον.

Πηγή: newsauto.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags