Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέο πρωτότυπο από την BMW με 600 άλογα!
Άλλα Σπορ
| 2019-06-25 14:34:00

Νέο πρωτότυπο από την BMW με 600 άλογα!

Sportdog Team
Νέο πρωτότυπο από την BMW με 600 άλογα!

Οι Γερμανοί παρουσιάζουν ένα νέο πρωτότυπο. Το BMW Vision M Next Concept μας δίνει μια πρώτη γεύση από την επόμενη γενιά του i8.

 

Το υβριδικό i8 έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 2014 και πλέον η BMW εξελίσσει τη δεύτερη γενιά του. Μάλιστα, σύμφωνα και με τις τελευταίες πληροφορίες, το επόμενο i8 θα διατηρήσει τη φουτουριστική του σχεδίαση και θα είναι ακόμη πιο ισχυρό.  Προς αυτή την κατεύθυνση, σήμερα οι Γερμανοί μας δείχνουν τις πρώτες λεπτομέρειες από το πρωτότυπο Vision M Next. Όπως μπορούμε, το εν λόγω concept διατηρεί πολλά στοιχεία από το υπάρχον i8, όπως οι ανοιγόμενες προς τα επάνω πόρτες οι οποίες ανοίγουν με λειτουργία αναγνώρισης προσώπου. Παράλληλα, τα σκίτσα του εσωτερικού του μας δείχνουν ένα πλήρως ψηφιακό περιβάλλον με high tech εμφάνιση.

Για την κίνηση του κουπέ αμαξώματος φροντίζει ένα υβριδικό σύστημα το οποίο χρησιμοποιεί ένα τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα σε συνδυασμό με ηλεκτρικά μοτέρ. Η συνολική απόδοση φτάνει τα 600 άλογα, η επιτάχυνση 0-100 ολοκληρώνεται σε 3 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 300 χλμ./ώρα. Επίσης, BMW Vision M Next Concept έχει τη δυνατότητα να κινείται και με αμιγώς ηλεκτρική ενέργεια. Τέλος, να σημειώσουμε πως το νέο πρωτότυπο όχημα της BMW ενσωματώνει τη νέα φιλοσοφία της φίρμας, με την ονομασία “D+ACES”, βάσει της οποίας οι κύριοι άξονες του αυτοκινήτου αφορούν τη σχεδίαση, τον ηλεκτρισμό, την αυτόνομη οδήγηση, τη συνδεσιμότητα και τις υπηρεσίες προς  τον οδηγό.

Πηγή: newsauto.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags