Facebook Pixel Sportdog.gr | Στο FoS η BMW Σειρά 8 Coupe της AC Schnitzer (ΦΩΤΟ)
Άλλα Σπορ
| 2019-07-23 12:35:00

Στο FoS η BMW Σειρά 8 Coupe της AC Schnitzer (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Στο FoS η BMW Σειρά 8 Coupe της AC Schnitzer (ΦΩΤΟ)

Η AC Schnitzer παρουσιάζει στο Goodwood Festival of Speed, τις δύο εκδοχές αναβάθμισης που έχει ετοιμάσει για τη Σειρά 8 Coupe της BMW.

Η AC Schnitzer είναι καθ’ όλα έτοιμη να παρουσιάσει τις προτάσεις της πάνω στην Σειρά 8 Coupe της BMW και προγραμματίζει να το κάνει στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του FoS (Festival of Speed) στο Goodwood (που θα διαρκέσει από τις 4/7 έως τις 7/7).

Η ομολογκαρισμένη αεροτομή από ανθρακόνημα είναι το ένα από τα δύο σημαντικά στοιχεία- προσθήκες από την AC Schnitzer για το μεγάλο coupe της BMW. Το άλλο στοιχείο που παρουσιάζει ο διάσημος βελτιωτικός οίκος, είναι το ανοξείδωτο τελικό της εξάτμισης, με τις τέσσερις απολήξεις από ανθρακόνημα.

Οι προτάσεις της AC Schnitzer περιλαμβάνουν και αναβάθμιση στην ισχύ των αυτοκινήτων, με την 840d θα παρουσιάζεται με 380 ίππους (ξεκινώντας από τους 320 της εργοστασιακής μορφής), τη ίδια στιγμή που η 850i από τους 530 φτάνει μέχρι τους 620 ίππους. Από εκεί και πέρα, η AC Schnitzer προτείνει και κιτ ανάρτησης που χαμηλώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 20 χιλιοστά και συμπληρώνει ιδανικά την εικόνα με τις ζάντες ελαφρού κράματος 20 ιντσών και τα περιφερειακά αεροδυναμικά πρόσθετα στο αμάξωμα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags