Facebook Pixel Sportdog.gr | Δυνατότερο από την Urus θα είναι το SUV της Ferrari!
Άλλα Σπορ
| 2019-07-15 12:48:00

Δυνατότερο από την Urus θα είναι το SUV της Ferrari!

Sportdog Team
Δυνατότερο από την Urus θα είναι το SUV της Ferrari!

Η διαδικασία της εξέλιξης του SUV που ετοιμάζει η Ferrari, είναι προχωρημένη και αυτό που προκύπτει από τις ελάχιστες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, είναι πως θα έχει ακόμα περισσότερη δύναμη από την Lamborghini Urus.

Δεν είναι τυχαία η αναφορά στο όνομα του SUV της Lamborghini, μια και προφανώς θα είναι το άμεσα ανταγωνιστικό μοντέλο αλλά εκτός αυτού, η Urus είναι αυτή που εμφανίζει πολύ υψηλή απόδοση ισχύος. Με το υβριδικό σύστημα της Ferrari που και εκείνη θα χρησιμοποιεί V8 κινητήρα με δύo turbo, αναμένεται να ξεπερνά τους 641 ίππους της Lamborghini και αυτό από μόνο του είναι μια «νίκη» για τη Ferrari και τους φανατικούς οπαδούς της.

Δεν έχουν ακόμα διαρρεύσει πολλά στοιχεία και λεπτομέρειες για το SUV της Ferrari πέραν του ονόματος Purosangue αλλά και της διάταξης της πλατφόρμας πάνω στην οποία θα βασιστεί το μοντέλο, από το οποίο προκύπτει πως η ηλεκτροκίνηση του υβριδικού συστήματος θα αφορά τους εμπρός τροχούς. Η Ferrari μπαίνοντας τελευταία στο «χορό» των πολυτελών SUV (μετά τις Lambo, Bentley, Rolls- Royce και φυσικά την Porsche), θα πρέπει να παρουσιάσει κάτι πραγματικά ξεχωριστό και ιδιαίτερο, για να συγκεντρώσει εκτός από το ενδιαφέρον του κοινού και αρκετά χρήματα στα ταμεία της.

Πηγή: newsauto.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags