Facebook Pixel Sportdog.gr | Έρχεται η Ferrari 812 Spider!
Άλλα Σπορ
| 2019-07-20 15:23:00

Έρχεται η Ferrari 812 Spider!

Sportdog Team
Έρχεται η Ferrari 812 Spider!

Κάποιοι πελάτες της Ferrari δέχονται προσκλήσεις για εκδηλώσεις που αφορούν –κατά πάσα πιθανότητα- στην ανοιχτή έκδοση της 812 Superfast και θα πραγματοποιηθούν την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα νέο από «επίσημες πηγές» αναφορικά με την ανοιχτή έκδοση της Ferrari 812 Superfast. Οι φήμες που κυκλοφορούν από τον περασμένο Νοέμβριο όμως, κάνουν λόγο για ύπαρξη σκληρής αναδιπλούμενης οροφής, κάτι που θα φέρει νέο άνεμο στη σχεδίαση του αυτοκινήτου, προσδιορίζοντας ένα αρκετά διαφορετικό προφίλ από αυτό των ανοιχτών Ferrari με τη μαλακή υφασμάτινη οροφή. Με δεδομένο το ότι η 812 Superfast έχει έρθει να αντικαταστήσει την F12, η διαδοχή των παρουσιάσεων ακολουθεί την ίδια σειρά.

Το μόνο που μπορεί να αναφερθεί ως βεβαιότητα, με δεδομένο το ότι η Ferrari καλεί πολλούς πελάτες της να δει το νέο μοντέλο, είναι πως η παραγωγή του δεν θα είναι περιορισμένη. Με το V12 μοτέρ των 6,5 λίτρων που αποδίδει 790 ίππους και 73,2 kgm ροπής, την επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χιλιόμετρα ανά ώρα, την πραγματοποιεί σε 2,9 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχυτήτων είναι 340 χιλιόμετρα ανά ώρα.

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags