Facebook Pixel Νικητής ο Φερστάπεν στον απίστευτο αγώνα του Χόκενχαϊμ - «Τρελός» Φέτελ, 2ος από 20ος!
Άλλα Σπορ
| 2019-07-28 18:27:00

Νικητής ο Φερστάπεν στον απίστευτο αγώνα του Χόκενχαϊμ - «Τρελός» Φέτελ, δεύτερος από 20ος!

Sportdog Team
Νικητής ο Φερστάπεν στον απίστευτο αγώνα του Χόκενχαϊμ - «Τρελός» Φέτελ, δεύτερος από 20ος!

Ό,τι καλύτερο έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στην Formula 1.

Σε ένα Γκραν Πρι που θύμισε την παλιά καλή και εντυπωσιακή Formula 1, ο Μαξ Φερστάπεν πήρε τη νίκη καθώς εκμεταλλεύτηκε την...τραγωδία της Mercedes, με τον Χάμιλτον να μένει εκτός της βαθμολογούμενης δεκάδας και τον Βάλτερι Μπότας να μην τερματίζει! 

Ο αγώνας ήταν εντυπωσιακός, με συνεχείς προσπεράσεις και εναλλαγές θέσεων αλλά και μπόλικη... βροχή! Ο Φέτελ ξεκίνησε από την 20η και τελευταία θέση και άρχιζε ολοένα και να ανεβαίνει, ο καιρός τον βοηθούσε και τα... χαλούσε στους προπορευόμενούς του! 

Ο Λεκλέρκ εγκατέλειψε, ο Χάμιλτον ενώ ήταν πρώτος μπήκε στα πιτ στοπ χωρίς να τον περιμένουν οι μηχανικοί του και κάθισε σε αυτά για περισσότερο από ένα λεπτό, χάνοντας την πρωτιά. Το Γκραν Πρι δεν κυλούσε καλά για την Mercedes, ο Μπότας έφυγε εκτός και χτύπησε στις προστατευτικές μπάρες, ενώ ο Χάμιλτον δεν μπορούσε να κρατήσει καλά το μονοθέσιό του και είχε τρία τετακέ! 

Ξαναμπήκε στα πιτ στοπ, έπεσε ακόμη περισσότερο και είχε ως αποτέλεσμα να μείνει εκτός της βαθμολογούμενης δεκάδας! Από την άλλη μεριά, ο Φερστάπεν είχε πάρει την πρωτιά και είχε... εξαφανιστεί από τους διώκτες του, με τον Φέτελ να εκμεταλλεύεται τις εγκαταλείψεις αλλά και την εντυπωσιακή του παρουσία και να περνάει στον προτελευταίο γύρο τον Κβίατ, παίρνοντας την δεύτερη θέση με τον πιλότο της Toro Rosso να συμπληρώνει το πόντιουμ. 

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags