Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέο open-top μοντέλο από τη McLaren το 2020 (ΦΩΤΟ)
Άλλα Σπορ
| 2019-08-30 09:31:00

Νέο open-top μοντέλο από τη McLaren το 2020 (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Νέο open-top μοντέλο από τη McLaren το 2020 (ΦΩΤΟ)

Η McLaren προαναγγέλλει την έλευση ενός νέου roadster μοντέλου το 2020 παρουσιάζοντας μάλιστα και την πρώτη φωτογραφία του.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η βρετανική εταιρεία στο Pebble Beach Concours, το 2020 το ντεμπούτο του θα κάνει ένα νέο «ξεσκούφωτο» μοντέλο το οποίο θα υπαχθεί στην οικογένεια Ultimate Series, στην οποία ανήκουν σήμερα η Senna και η Speedtail, όπως αναφέρει το 4troxoi.gr. 

Προς το παρόν, η McLaren δεν ανακοινώνει το όνομα του μοντέλου περιοριζόμενη απλώς στη δήλωση ότι «το roadster θα διαφέρει από την εστίαση της McLaren Senna ως το απόλυτο σπορ αυτοκίνητο καθώς και από την κορυφαία αεροδυναμική απόδοση της Speedtail προσφέροντας την πιο ανόθευτη αίσθηση οδηγικής απόλαυσης και την απαράμιλλη γοητεία της σύνδεσης του οδηγού με το περιβάλλον.»

Το εν λόγω μοντέλο θα παραχθεί σε μόλις 399 αντίτυπα και θα ξεχωρίζει για τις χαρακτηριστικές αναλογίες των roadster αυτοκινήτων και το χαμηλό προφίλ του. Θα χρησιμοποιεί δε το γνωστό βρετανικό πλαίσιο από carbon καθιστώντας το, όπως ρητά διαβεβαιώνουν οι άνθρωποι της McLaren, ως το ελαφρύτερο μοντέλο παραγωγής που έχει κατασκευάσει ποτέ η εταιρεία από το Woking της Μ. Βρετανίας.

Για τις απαράμιλλες επιδόσεις θα φροντίζει μια τροποποιημένη εκδοχή του V8 κινητήρα της Senna. Σύμφωνα με την McLaren, η τιμή του αυτοκινήτου θα βρίσκεται ανάμεσα στις 750.000 λίρες που κοστίζει σήμερα η Senna και τα 2,1 εκ. λίρες στις οποίες αποτιμάται η Speedtail.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags