Facebook Pixel Sportdog.gr | Άδικη η σύγκριση ανάμεσα σε μπαμπά και υιό Schumacher
Άλλα Σπορ
| 2019-08-21 14:16:00

Άδικη η σύγκριση ανάμεσα σε μπαμπά και υιό Schumacher

Sportdog Team
Άδικη η σύγκριση ανάμεσα σε μπαμπά και υιό Schumacher

Ο Sebastian Vettel μίλησε για τον Mick Schumacher και την άδικη προσέγγιση που έχουν πολλοί γύρω από την καριέρα του.

Ο γιος του σπουδαίου Michael αγωνίζεται φέτος στη Formula 2, κατέκτησε μάλιστα την πρώτη του νίκη στο θεσμό. Όμως γίνεται αποδέκτης έντονης κριτικής, καθώς υπάρχει μία διαρκείς σύγκριση με τα επιτεύγματα του πατέρα του.

Σύμφωνα με τον Vettel, είναι λάθος να βάζεις στους ώμους ενός ανερχόμενου και ταλαντούχου οδηγού το βάρος σύγκρισης με έναν επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή.

«Νομίζω πως είναι ζωτικής σημασίας να του δοθεί χρόνος. Το δίκαιο είναι να κριθεί για τη δική του απόδοση, όπως όλοι μας. Δεν είναι σωστό το να τον συγκρίνουν τόσο πολύ με τον πατέρα του. Είναι άδικο. Είναι άλλη εποχή, έχουν αλλάξει οι αγώνες. Ο Michael ήταν το Νο1 όταν ήμασταν παιδιά και όλοι στη Γερμανία ξέρουν το όνομα Schumacher. Προφανώς το να έχουμε τον Mick στην πόρτα της F1 και μάλλον μία μέσα να αγωνίζεται σε αυτή, θα είναι σπουδαίο. Και ελπίζω να βοηθήσει το σπορ στη Γερμανία. Αλλά ασχέτως επιθέτου, είναι πολύ καλό παιδί και ελπίζω να τα καταφέρει», είπε ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ο 20χρονος Schumacher Jr κατέκτησε πέρυσι τον τίτλο στην ευρωπαϊκή F3, εντάχθηκε στην Ακαδημία οδηγών της Ferrari και φέτος τρέχει στην F2 με την Prema.

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags