Facebook Pixel Sportdog.gr | Gemballa: Θα κατασκευάσει δικό της supercar με 800+ ίππους!
Άλλα Σπορ
| 2019-09-16 08:49:00

Gemballa: Θα κατασκευάσει δικό της supercar με 800+ ίππους!

Sportdog Team
Gemballa: Θα κατασκευάσει δικό της supercar με 800+ ίππους!

Η σκληροπυρηνική Gemballa, γνωστή για τις εντυπωσιακές μετατροπές που πραγματοποιεί στα μοντέλα της Porsche ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει το δικό της υπεραυτοκίνητο και για να το αποδείξει αυτό έδωσε στην δημοσιότητα και ένα σχέδιο teaser.

Η Gemballa έχει καταφέρει να δημιουργήσει το δικό της φανατικό κοινό με τις μετατροπές που κάνει κυρίως στα αυτοκίνητα της Porsche, όπως το Mirage GT που βλέπετε στην πανω φωτογραφία. Οι μετατροπές είναι μάλιστα τόσο εκτενείς που οι Γερμανοί έχουν λάβει πιστοποίηση από την αρμόδια γερμανική αρχή ως κατασκευαστής εδώ και πάνω από 30 χρόνια.

“Σχεδιάζουμε ένα καθαρόαιμο σπορ αυτοκίνητο με ένα μοναδικό επιθετικό στιλ και ισχύ από τον κινητήρα του που θα είναι σημαντικά μεγαλύτερη από τους 800 ίππους”. δήλωσε ο ιδιοκτήτης και διευθυντής της Gemballa Steffen Korbach, ο οποίος πρόσθεσε ότι το κοινό μπορεί να περιμένει ένα υπεραυτοκίνητο που θα έχει δημιουργηθεί “χωρίς συμβιβασμούς, ριζοσπαστικό, αγνό και πολυτελές.”

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της γερμανικής εταιρίας, η οποία ήδη ψάχνει νέους επενδυτές για να καταφέρει να βρει τα κεφάλαια που χρειάζεται για να σχεδίαση και κατασκευή του δικού της υπεραυτοκινήτου, τα πρώτα σχέδια θα παρουσιαστούν σε επιλεγμένους πελάτες της σύντομα και το πρώτο πρωτότυπο έχει προγραμματιστεί να κάνει την εμφάνισή του το 2020. Η εύρεση των απαραίτητων κεφαλαίων βρίσκεται σε καλό δρόμο με τις συζητήσεις με τους επενδυτές να γίνονται ήδη σε προχωρημένο επίπεδο.

Η παραγωγή του νέου μοντέλου, εφόσον όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχουν καταστρώσει οι άνθρωποι της Gemballa, αναμένεται να ξεκινήσει το 2022.

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags