Facebook Pixel Sportdog.gr | Porsche: Επετειακή έκδοση Panamera 4 10 Years Edition
Άλλα Σπορ
| 2019-10-03 09:40:00

Porsche: Επετειακή έκδοση Panamera 4 10 Years Edition

Sportdog Team
Porsche: Επετειακή έκδοση Panamera 4 10 Years Edition

Η Porsche γιορτάζει φέτος τα δέκα χρόνια από την παρουσίαση της Panamera και για αυτό το λόγο δημιούργησε την επετειακή έκδοση 10 Years Edition με ιδιαίτερα πλούσιο εξοπλισμό αλλά και αποκλειστικά σχεδιαστικά στοιχεία.

Η επετειακή έκδοση για τα 10 χρόνια της Porsche Panamera ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις χάρη στους νέους τροχούς των 21 ιντσών σε χρυσή σατινέ μεταλλική απόχρωση και από το logo “Panamera10” που έχει τοποθετηθεί στην εμπρός πόρτες, όπως αναφέρει το newsauto.gr.

Το νέο logo Κάνει την εμφάνισή του και στο εσωτερικό στα μαρσπιέ της Panamera αλλά και στο ταμπλό με την καμπίνα να έχει ντυθεί με μαύρο δέρμα. Η Panamera 10 Years Edition φέρει ιδιαίτερα πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό, ο οποίος μεταξύ άλλων περιλαμβάνει φωτιστικά σώματα LED matrix, PDLS Plus, σύστημα υποβοήθησης αλλαγής λωρίδας, σύστημα διατήρησης λωρίδας, αναγνώριση οδικής σήμανσης και Park Assist με κάμερα οπισθοπορείας, όπως και πανοραμική οροφή, θερμαινόμενα καθίσματα Comfort που ρυθμίζονται σε 14 κατευθύνσεις και surround ηχοσύστημα της Bose.

Η Porsche έχει φροντίσει και για την δυναμική συμπεριφορά αυτής της έκδοσης αφού στην αερανάρτηση περιλαμβάνεται και το σύστημα ενεργού ελέγχου Porsche Active Suspension Management (PASM) όπως και το Power Steering Plus στο τιμόνι. Παράλληλα οι υβριδικές εκδόσεις φέρουν στον στάνταρ εξοπλισμό του φορτιστή 7.2 kW στη θέση του στάνταρ φορτιστή των 3.6 kW.

Σύμφωνα με την Porsche η Panamera 4 “10 Years Edition” με το κινητήρα των 2.9 λίτρων με τα δύο τούρμπο, ο οποίος αποδίδει 330 ίππους είναι ήδη διαθέσιμη για παραγγελία, ενώ θα ακολουθήσει και η Panamera 4 E-Hybrid Sport Turismo των 462 ίππων.

Συνολικά 251.000 Panamera έχουν πωληθεί από τότε που μπήκε στην παραγωγή το 2009, με το νούμερο να φανερώνει και την εμπορική της επιτυχία. Από αυτές οι 161.700 μονάδες αφορούν την πρώτη γενιά και οι υπόλοιπες 89.300 την δεύτερη που παρουσιάστηκε το 2016.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags