Facebook Pixel Sportdog.gr | VW Polo: Mε κορυφαία ποιότητα στην κατηγορία του
Άλλα Σπορ
| 2019-10-19 15:07:00

VW Polo: Mε κορυφαία ποιότητα στην κατηγορία του

Sportdog Team
VW Polo: Mε κορυφαία ποιότητα στην κατηγορία του

Η έκτη γενιά Polo, ως σύλληψη και ως μορφή αντανακλά τις σύγχρονες εξελίξεις στον χώρο της αυτοκίνησης και τη νέα κατάσταση πραγμάτων στα μικρά αυτοκίνητα.

Τέσσερις ποιοτικές εκδόσεις αποτελούν τη βάση του ανανεωμένου μοντέλου της Volkswagen: Trendline, Comfortline, Highline και Beats (το οποίο συμπεριλαμβάνει ένα ηχοσύστημα 300 watt). Όλες με κοινό γνώμονα την εξαιρετική συναρμογή και την χρήση ποιοτικών υλικών, όπως γράφει το newsauto.gr.

Οι σχεδιαστές της Volkswagen έχουν δώσει στο εσωτερικό του Polo μια εκφραστική και πρωτοποριακή νότα. Πρόκειται για έναν εσωτερικό χώρο φτιαγμένο για την ψηφιακή εποχή. Το Polo είναι το πρώτο αυτοκίνητο στην κατηγορία του που προσφέρει πλήρως ψηφιοποιημένα όργανα – το Active Info Display – ως επιλογή. Τα όργανα είναι τοποθετημένα έτσι ώστε ο οδηγός να μπορεί να τα δει με μια ματιά, με τις οθόνες του συστήματος ενημέρωσης/ψυχαγωγίας να φτάνουν τις 8 ίντσες σε μέγεθος. Ψηφιακές διεπαφές για smartphone επιτρέπουν ευκολότερη πρόσβαση σε εφαρμογές και διάφορες διαδικτυακές υπηρεσίες. Τα smartphone μπορούν να φορτιστούν τόσο καλωδιακά όσο και επαγωγικά, ως επιλογή.

Οι εσωτερικές διαστάσεις του νέου Polo έχουν επίσης αυξηθεί σημαντικά. Το αυτοκίνητο προσφέρει περισσότερο χώρο για πέντε επιβάτες και αποθηκευτική χωρητικότητα που έχει αυξηθεί από τα 280 στα 355 λίτρα. Όπως χαρακτηριστικά λένε οι Γερμανοί, μια μεγάλη διαδρομή στο Polo είναι σχεδόν πιο άνετη από ένα βράδυ στον καναπέ, χάρη στα εργοστασιακά εργονομικά καθίσματα. Για ακόμη μεγαλύτερη άνεση και επιπλέον υποστήριξη για την πλάτη σας φροντίζει το ορθοπεδικό στήριγμα μέσης το οποίο διατίθεται προαιρετικά για την έκδοση εξοπλισμού Comfortline. Αποφορτίζει τη σπονδυλική στήλη όταν οι μύες σας κουράζονται σε ιδιαίτερα παρατεταμένες διαδρομές.

Το νέο Polo έχει ως βάση του την πλατφόρμα MQB και συγκεκριμένα την έκδοση Α0 που προσαρμόζεται στα μικρότερα μοντέλα, η οποία έχει πληθώρα πλεονεκτημάτων, τα οποία βρίσκονται κάτω από το σασί του οχήματος: βελτιστοποιημένο εξοπλιστικό πακέτο, ενισχυμένη στιβαρότητα του αμαξώματος, πολύ καλές αντιδράσεις σε ενδεχόμενη σύγκρουση και ίδιο βάρος – παρά το μεγαλύτερο μέγεθος και τα ενισχυμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags