Facebook Pixel Sportdog.gr | Porsche 718 Cayman GT4 Sports Cup Edition: Μία πολύ ειδική έκδοση
Άλλα Σπορ
| 2019-10-15 14:58:00

Porsche 718 Cayman GT4 Sports Cup Edition: Μία πολύ ειδική έκδοση

Sportdog Team
Porsche 718 Cayman GT4 Sports Cup Edition: Μία πολύ ειδική έκδοση

Η Porsche δημιούργησε την έκδοση 718 Cayman GT4 Sports Cup Edition για την εγχώρια αγορά της και για να γιορτάσει τα 15 χρόνια των αγώνων Cup με τα μοντέλα της.

Μία ειδική έκδοση της Porsche 718 Cayman GT4 παρουσιάστηκε στο Hockenheimring στην τελευταία εορταστική διοργάνωση του τελικού για το Porsche Sports Cup και των εγκαινίων του νέου Experience Center της μάρκας. Η 718 GT4 Sports Cup Edition θα είναι διαθέσιμη για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων από τις 14 Οκτωβρίου.

Τα χαρακτηριστικά, που κάνουν αυτή την 718 Cayman GT4 ξεχωριστή είναι τα ο χρωματικός συνδυασμός άσπρου/μαύρου μέσα και έξω στο αυτοκίνητο, μαζί με τα κόκκινα διακριτικά, που υπογραμμίζουν τις αγωνιστικές καταβολές του μοντέλου. Το αυτοκίνητο έχει το νούμερο «15» στα πλάγια, που… γιορτάζουν την 15η επέτειο του Sports Cup της Γερμανίας, μαύρες ζάντες 20 ιντσών με κόκκινο περίγραμμα και μαύρες «δαγκάνες» φρένων.

Το αγωνιστικό θέμα συνεχίζεται και στο εσωτερικό με ιδιαίτερα υλικά και χρώματα. Η Porsche έχει προσθέσει μαύρο δέρμα και ταπετσαρίες Alcantara με διακοσμητικές κόκκινες ραφές, κόκκινες ζώνες ασφαλείας και υφασμάτινες «θηλιές» για το άνοιγμα των θυρών, μαύρες λεπτομέρειες από τιτάνιο και προστατευτικό εισόδου στις πόρτες με το logo 718 Cayman GT4 Sports Cup Edition. Επιπλέον το λογότυπο Porsche 15 Jahre Sports Cup Deutschland υπάρχει ανάγλυφο στο υποβραχιόνιο της κεντρικής κονσόλας και στα πατάκια.

Ο κινητήρας είναι ο ίδιος με της… απλής GT4 είναι 4.000 κ.εκ. με 420 ίππους και 420 Nm ροπής και συνδυάζεται με ένα εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο, επιτρέποντας στην κορυφαία 718 Cayman να κάνει το 0 – 100 χλμ σε μόλις 4,4 δευτερόλεπτα και να έχει τελική ταχύτητα 304 χλμ.

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags