Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρώτη γεύση από το νέο Skoda Octavia (ΦΩΤΟ)
Άλλα Σπορ
| 2019-10-19 14:10:00

Πρώτη γεύση από το νέο Skoda Octavia (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Πρώτη γεύση από το νέο Skoda Octavia (ΦΩΤΟ)

Η Skoda δίνει στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες-σκίτσα από του νέου Octavia, που αναμένεται να αποκαλυφθεί στις 11 Νοεμβρίου.

Η Skoda δίνει σήμερα στη δημοσιότητα δύο σκίτσα του νέου Octavia, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί σε λιγότερο από ένα μήνα από σήμερα «ακολουθώντας» τα αποκαλυπτήρια του νέου και ομόσταβλου VW Golf, στο οποίο και θα βασίζεται, όπως αναφέρει το 4troxoi.gr.

Από τις εικόνες αυτές είναι άμεσα διακριτό ότι το νέο Octavia, στην τέταρτη πλέον γενιά του, θα χαρακτηρίζεται από ένα ξεχωριστό, μοντέρνο και εκφραστικό ντιζάιν, που αναμένεται να αποτελέσει τη φυσική συνέχεια εκείνου της προηγούμενης.

Σε κάθε περίπτωση, οι πρώτες οπτικές εντυπώσεις προϊδεάζουν για ένα μοντέλο με αρμονικές διαστάσεις, το οποίο όμως – σύμφωνα και με δηλώσεις στελεχών της εταιρείας – θα διακρίνεται για την κορυφαία για την κατηγορία ευρυχωρία.

Τα σκίτσα αφήνουν να διαφανεί ένα liftback αμάξωμα με κουπέ σιλουέτα, χαμηλη οροφή και ένα σαφώς πιο... φρέσκο εμπρός μέρος από το οποίο απουσιάζουν τα διπλά φώτα, ενώ πίσω διακρίνονται φωτιστικά σώματα στα οποία ξεχωρίζουν τα γνώριμα στοιχεία σε σχήμα κρυστάλλου, που έχουν χρησιμοποιηθεί και στα υπόλοιπα νέα μοντέλα της εταιρείας, όπως τα Kamiq, Scala και Karoq.

Αν μη τι άλλο, το Skoda Octavia είναι ένα μοντέλο με μεγάλη ιστορία, σχεδόν έξι δεκαετιών. Με περισσότερες από 6,5 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, στην τέταρτη γενιά του φιλοδοξεί να εκτοξεύσει τη διαρκώς αυξανόμενη δημοφιλία της μάρκας σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags