Facebook Pixel Sportdog.gr | Η πιο δυνατή Mustang με 710 ίππους (ΦΩΤΟ)
Άλλα Σπορ
| 2019-10-25 09:47:00

Η πιο δυνατή Mustang με 710 ίππους (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Η πιο δυνατή Mustang με 710 ίππους (ΦΩΤΟ)

Πριν την παρουσίαση του αυτοκινήτου στην SEMA, η Roush δίνει μερικές εικόνες teaser για την πιο δυνατή Mustang στην ιστορία του μοντέλου.

Μέσα στο 2020 θα δούμε επισήμως τη Shelby GT500 που μετά τις «ευλογίες» της Roush, στο V8 κινητήρα, η απόδοση ισχύος θα ξεπερνά τους 710 ίππους. Με την ονομασία Jack Roush Edition Mustang, η συγκεκριμένη έκδοση λέγεται πως είναι η πιο δυνατή που έχει κυκλοφορήσει ποτέ στην ιστορία του μοντέλου, όπως αναφέρει το newsauto.gr. Για την επίτευξη αυτής της ισχύος, ήταν προφανώς απαραίτητη προϋπόθεση η τοποθέτηση μηχανικού υπερτροφοδότη στο V8 σύνολο, καθώς και μια σειρά άλλων επεμβάσεων.

Στην ανάρτηση, οι τεχνικοί της Roush έκαναν τα μαγικά τους προκειμένου να είναι το αυτοκίνητο όσο φιλικό χρειάζεται για να μπορεί να το οδηγήσει κάποιος. Οι ζάντες ελαφρού κράματος είναι σφυρήλατες και η αεροτομή πίσω από ανθρακόνημα. Τέλος, χωρίς να αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες, η εταιρεία κάνει λόγο και για «δυναμικά στοιχεία αεροδυναμικής» που σημαίνει πως το μοντέλο στη συγκεκριμένη έκδοση, θα εφοδιάζεται και με κινούμενα μέρη που θα επηρεάζουν την αεροδυναμική του ανάλογα με την ταχύτητα κίνησης.

Για την πλήρη αποκάλυψη του μοντέλου και όλες τις λεπτομέρειες γύρω από αυτό, θα πρέπει να περιμένουμε τα επίσημα αποκαλυπτήρια, που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν τον Νοέμβριο στην SEMA (την έκθεση τεχνολογίας) στο Λας Βέγκας. Μέχρι τότε, θα αρκεστούμε στις εντυπωσιακές εικόνες teaser που έχει δώσει η εταιρεία στη δημοσιότητα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags