Facebook Pixel Sportdog.gr | «Καυτή» έκδοση για το νέο Toyota C-HR!
Άλλα Σπορ
| 2019-10-20 09:37:00

«Καυτή» έκδοση για το νέο Toyota C-HR!

Sportdog Team
«Καυτή» έκδοση για το νέο Toyota C-HR!

Το νέο Toyota C-HR δέχτηκε μια γενναιόδωρη… περιποίηση από το τμήμα Gazoo Racing, παρουσιάζοντας μια πιο σπορ εκδοχή του δημοφιλούς ιαπωνικού crossover.

Το βελτιωτικό τμήμα της Toyota, Gazoo Racing, δείχνει να θέλει να εμπλουτίσει με περισσότερα μοντέλα το portfolio της, γι’ αυτό και οι μηχανικοί της GR Sport… έβαλαν -αυτή τη φορά- στο στόχαστρό τους το νέο Toyota C-HR.

To πρόσφατα ανανεωμένο crossover της ιαπωνικής εταιρείας αναβαθμίστηκε με τα “καλούδια” της GR τόσο αισθητικά όσο και μηχανολογικά. Το C-HR GR Sport θα διατίθεται αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας και πληροί όλες τις προδιαγραφές της συγκεκριμένης χώρας. Εξωτερικά, δείχνει πιο επιθετικό χάρη στον νέο προφυλακτήρα, τον μεγάλο διαχύτη και τις τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης. Ταυτόχρονα, σύμφωνα με την εταιρεία, τροποποιήθηκε το σύστημα της ανάρτησης και της διεύθυνσης. Το τελευταίο έχει γίνει με σκοπό να είναι το τιμόνι πιο άμεσο και ακριβές. Ακόμα, πατάει επάνω σε 19 ιντσών τροχούς και ελαστικά κατασκευασμένα ειδικά για την εν λόγω έκδοση. Στο εσωτερικό, το Toyota C-HR GR Sport έχει μικρότερο στεφάνι τιμονιού, το οποίο ντύθηκε με δέρμα και επάνω του βρίσκει κανείς ραμμένο το “GR”. Άλλες ζωτικής σημασίας αλλαγές δεν υπάρχουν σε σχέση με την απλή έκδοση, εκτός από το “GR” που το συναντά κανείς διακριτικά σε διάφορα σημεία μέσα στην καμπίνα.

Προσφέρεται αποκλειστικά με κίνηση στους εμπρός τροχούς και οι ενδιαφερόμενοι της Ιαπωνίας μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στον υπερτροφοδοτούμενο 1.2 κινητήρα ή στο γνώριμο υβριδικό σύνολο (1.8).

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags