Facebook Pixel Sportdog.gr | H BMW ετοιμάζει X8 με έκδοση M; (ΦΩΤΟ)
Άλλα Σπορ
| 2019-11-10 12:39:00

H BMW ετοιμάζει X8 με έκδοση M; (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
H BMW ετοιμάζει X8 με έκδοση M; (ΦΩΤΟ)

Το νέο πολυτελές σπορ SUV θα είναι το ακριβότερο μοντέλο στη γκάμα της βαυαρικής φίρμας.
 

Με την παρουσίαση της BMW X7, οι περισσότεροι από εμάς πιστέψαμε πως αυτό θα ήταν το μεγαλύτερο SUV στη γκάμα της βαυαρικής φίρμας, όμως σύμφωνα με δημοσίευμα του bmwblog, η BMW ετοιμάζει την X8, όπως αναφέρει το drive.gr

Η X8 (G09) θα βασίζεται στην πλατφόρμα της X7, όμως θα έχει σπορ σχεδιασμό (λέτε να δούμε ακόμα μεγαλύτερη γρίλια;), θα προσφέρει περισσότερη πολυτέλεια και θα διατίθεται αποκλειστικά ως τετραθέσια.

Φήμες κάνουν λόγο για μια έκδοση M Performance αλλά και για μια "καυτή" έκδοση X8 M η οποία θα φορά τον twin-turbo V8 κινητήρα 4,4 λίτρων της BMW M8 με απόδοση που θα ξεπερνά τους 600 PS. Το κορυφαίο μοντέλο θα έχει όλο το πακέτο περιποιήσεων του τμήματος M, με σπορ ανάρτηση, ισχυρά φρένα και το κατάλληλο αεροδυναμικό πακέτο.

Αν και η BMW δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα την ύπαρξη του νέου πολυτελούς SUV, η X8 αναμένεται να παρουσιαστεί στα τέλη του 2020 ή στις αρχές του 2021, όμως δε γνωρίζουμε ακόμα αν θα τη δούμε σε μορφή πρωτοτύπου ή απευθείας ως μοντέλο παραγωγής. Το σίγουρο είναι πως αν κυκλοφορήσει, η X8 θα είναι το ακριβότερο μοντέλο σε ολόκληρη τη γκάμα της BMW.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags